Buradasınız: Anasayfa // Haziran 05, 2011

Akasya Durağı Yeni Bölüm Özeti

Kanal:Kanal D
Tarih:11.06.2011
Saat :22:15
Türü :Yerli Dizi

Kanal D’nin başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ayça İnci, Onur Şan ve İlyas Salman’ın oynadıkları sevilen dizisi “Akasya Durağı”nın bu bölümünde; Hafiye Osman, asistanı Ali Kemal ile birlikte, bir hırsızlık olayını çözmek ve hırsızı yakalamak için Hintli kılığına giriyor.Bir otel odasında soygun olmuştur. Otel müdürü durağa gelir ve Hafiye Osman’dan hırsızı bulmasını ister. Osman yanına asistanı Ali Kemal’i alır ve Hintli kılığında otelin kral dairesine yerleşir. Hırsız, kral dairesine gelir ve onları eğlenceye götürmeyi teklif eder. Osman hırsıza, “eğlence bize gelsin” karşılığını verir ve ondan bir şarkıcı bulmasını ister. Hırsız tesadüfen Sinan’ın taksisine biner ve bir şarkıcı aradığını söyler. Sinan hemen anlaşmasını yapar ve Dilek’i götürmeye karar verir. Safiye kızını yalnız bırakmaz ve o da beraber gider. Osman, Dilek’i görünce şaşırır, sinirlenir ancak durumu belli etmez. Şoförler, Zorvayvır Yarışması’na katılırlar ancak, aldatıldıklarını anladıklarında çok geçtir. Seyit’e bir reklam teklifi gelir. Seyit çekim için gittiğinde anlaşmayı imzalamıştır ve bu bir parfüm reklamıdır. İşin kötü yanı, reklamı, güzel ve yarı çıplak kızlarla çekecektir. Zeyno’nun reklamı görmesini engellemek için elinden geleni yapar ancak yakalanmaktan kurtulamaz. Mafya babası Kazım, bir lokantaya gelir ve kapılarda karşılanır. Mekan sahibi Kazım’ın istediği parayı henüz hazırlayamadığını söyleyip özür diler. Baba ona süre verir ve parayı almak için bir adamını göndereceğini, parolayı söyleyince parayı teslim etmelerini ister. Daha sonra aynı mekana yemek yemeye gelen Sinan ve Ali Kemal tesadüfen parolayı söyleyince hazırlanmış olan para, çantası ile masalarına gelir. Sinan ve Ali Kemal zengin olduklarını zannederken başlarına düşündüklerinden daha büyük bir bela almışlardır. Yapım : Erler Film -Türker İnanoğluİdari Yapımcı : Yılmaz Ekmekçi Yönetmen : Yaşar Seriner Senaryo : Resul Ertaş Müzik : Bora Ebeoğlu-Cengiz Onural-AriaOyuncular : Zeki Alasya (Nuri Baba), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Ayça İnci (Leyla), Onur Şan (Seyit), Timur Acar (Arif), İlyas Salman (Maho Ağa), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Evin Esen (Şaziment), Makbule Akbaş (Zeyno), Erimşah Bora (Can), Pelin Sönmez (Dilek), Ateş Fatih Uçan (Ali Kemal), Sinem Ergin (Narin), Arda Öziri (Tolga), Aysel Bakar( Çiğdem), Armağan Aslıtürk (Pınar-Arif'in sevgilisi), Max Bendo (Obayana), Arkın Gelenbe (Fiko-Maho Ağa'nın damadı), Kayhan Yıldızoğlu (Mazhar Bey), Teyfik Yapıcı (Komiser), Sema Aras (Fato Aney), Balamir Emren (Mert), Erol Günaydın (Ramazan), Mina Bulutsuz (Osman İkizler), Dila Bulutsuz (Osman İkizler)
"Akasya Durağı Yeni Bölüm Özeti" Devamını oku

Kategori:

Geniş Aile Yeni Bölüm Özeti

Kanal:Star
Tarih:11.06.2011
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi

Zekai’nin 18. yaş günü partisine gelen Cevahir ve Ulvi Cücü’ nün kaçırıldığından habersizdir. Ancak Şevki’den gelen telefon ile Cücü’ nün saklanmadığı, kaçırıldığı ortaya çıkar. Bu gerçeği tüm aileden saklayan Cevahir ile Ulvi hemen kurtarma operasyonuna girişirler. Kambersiz düğün olmaz, Koyu Bilal de hemen ekibe dahil olur. Karanlık hesaplar peşinde olan Şevki’nin tek bir şartı vardır. Zeynep’i alıp karşılığında Cücü’yü verecektir. Cevahir’lerin yaptıkları hesap çarşıya uymaz. Şevki’nin çok daha karışık planları vardır. Koyu Bilal de Cevahir de onun kurbanı olurlar. Pırıl ile Zekai’nin arası ise parti sonrası açılır. Pırıl Zekai’ye herkesin önünde onu sevdiğini söylerken onun hiçbir şey söylememesi kalbini kırar. Şoray da bunu fırsat bilerek hemen aralarına girer. Mürsel ise Somer’den yana dertlidir. Cevahir’den etkilenen Somer, Mürsel’e baba yerine titrek enişte demektedir. İşlerin giderek daha da sarpa sarması üzerine tuzağa düşen Koyu Bilal ve Cevahir’i kurtarmak yine Kuddusi Baba’ya kalır. Yapımcı : D ProductionsDramalar Direktörü: Elif Ayşe DurmazUygulayıcı Yapımcı : Ahmet Kayımtu Yönetmen : Ömer UğurSenaryo : Cüneyt İnayMüzik : Cem ErmanOyuncular: Cevahir(Ufuk Özkan), Kuddusi(Rasim Öztekin),Muazzez(Mine Teber),Koyu Bilal(Fırat Tanış),Mürsel (İlker Ayrık),Nazan(Bihter Dinçel), Ulvi(Bülent Çolak),Devir(Mustafa Uzunyılmaz),Zekai(Bora Akkaş), Müfit(Ahmet Sarsılmaz), Berrak (Hale Caneroğlu), Kütük(Tolga Canbeyli), Cüneyt (Berat Efe Parlar), Pırıl(Gizem Akman), Somer ( Ege Engin Çıray), Şoray (Aytar Kakınç), Ekber (Ali Tutal), Katip(Mehmet Polat),Adviye (Sevim Gelenbe), Ümran (Yakup Yavru) ve Hafize(Tanju Tuncel)
"Geniş Aile Yeni Bölüm Özeti" Devamını oku

Kategori:

Yahşi Cazibe Yeni Bölüm Özeti

Kanal:ATV
Tarih:11.06.2011
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi

Kemal parmağından çıkan nikah yüzüğünü Simgeye açıklamak için aklına gelen ilk yalanı söyler fakat bu yalan Kemalin başına bambaşka işler açar. Diğer yandan Kemalin anne ve babası bir sürpriz yaparak oğullarının gecikmiş düğününü yapmak üzere çıkagelirler. Cazibe her ne kadar bu sahte düğün işinden memnun olsa da Kemalin eli ayağı birbirine dolaşır. Çünkü kendi evindeki düğün esnasında yan dairede Erdonun verdiği partide eğlenen Simgeyi de idare etmek zorundadır. Yapım : Süreç FilmYönetmen : Bora OnurSenaryo : Gani Müjde – Tükenmez KalemOyuncular : Hakan Yılmaz (Kemal), Aslıhan Gürbüz (Cazibe Abbasova), Peker Açıkalın (Peker Pekmez), Selda Özbek (Manidar), Gökçe Özyol (Barış), Hande Katipoğlu (Simge), Serhat Özcan (Medeni), Mertcan Sevimli (Bersan), Tuğçe Kıltaç (Gül), Sezai Aydın (Patron Hulusi), Eray Türk (Mahsun), Serhan Arslan (Erdoğan), Canan Maktal (Nazlı)
"Yahşi Cazibe Yeni Bölüm Özeti" Devamını oku

Kategori:

Lale Devri Yeni Bölüm Özeti

Kanal:FOX
Tarih:11.06.2011
Saat :19:45
Türü :Yerli Dizi

Toprak, kimselere haber vermeden yola çıkmıştır. Çınar çaresizce her yerde karısını aramaktadır. Toprak’ın onu terk edip Ürgüp’e gidiyor olmasından endişelenmektedir. Reyhan oğlunun Mehmet ve Ece hakkında anlattıklarını ciddiye almamıştır. Ona göre kocası ve kuzeni iki iyi iş arkadaşından başka bir şey değildir. Necip’in boşanma kararı karşısında sarsılan Zümrüt kocasını ikna etmeyi başaramaz. Boşanmakta ısrarcı olan Necip bebeğin doğmasını istemektedir. Başka bir hastasının doğumu için hastaneye giden Cansel, Yeşim’in durumunu öğrenir. Yeşim’i yalnız bırakmayacaktır. Cansel’in uyarılarını umursamayan Yeşim hala Çınar’a ulaşmaya çalışmaktadır. Çınar ise sonunda Toprak’ın izini bulur. Toprak’ın dönmemek üzere Ürgüp’e gittiğini öğrenen Yeşim mutluluktan havalara uçar. Ama mutluluğu uzun sürmeyecektir. Çınar’ın Toprak’ın peşinden gittiğini öğrendiğinde kahrolur. Fakat vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Sevdiği adamı kaybetmemek için Ürgüp’e gidecektir. Ürgüp büyük buluşmaya hazırlanmaktadır. YAPIM: AVŞAR FİLMYAPIMCI: ŞÜKRÜ AVŞARYÖNETMEN: YASİN USLUSENARYO: SEMA ERGENEKON-EYLEM CANPOLATGENEL KOORDİNATÖR: ERKAN AKINMÜZİK: CEM ERMANOYUNCULARÇINAR ILGAZ- TOLGAN SAYIŞMANYEŞİM TAŞKIRAN- SERENAY SARIKAYAZÜMRÜT TAŞKIRAN- HATİCE ARSLANİKBAL- GÜL ONATNECİP- KENAN BALEKREM- HAKAN PİŞKİNMERT- SERTAÇ TARTANKEREM- ALİ AYKUT YILMAZŞEFİK- ERDAL BİLİNGENYUSUF- EGE ARDIÇMEHMET- GÖKHAN ATALAYREYHAN- AYTEN SOYKÖKECE- AÇELYA ELMASBEHİYE- SERRA YILMAZ
"Lale Devri Yeni Bölüm Özeti" Devamını oku

Kategori:

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler
1 Su Bardağı Kırmızı Mercimek
2 Su Bardağı İnce Bulgur
1 Litre Su
1 Baş Kuru Soğan
1 Çay Bardağı Zeytinyağı
1,5 Yemek Kaşığı Biber Salçası
1,5 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Tatlı Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Pulbiber
1 Çay Bardağı Su
1 Demet Maydanoz
6-7 Sap Yeşil Soğan
1,5 Tatlı Kaşığı Tuz

Süslemek İçin;
Marul veya Kıvırcık

Hazırlanışı
Bir tencereye 1 su bardağı kırmızı mercimeği yıkayıp koyun ve 1 litre su ile kaynatın.
Bir miktar sulu bırakalım.
Bir kaba 8kapaklı olursa daha iyi olur) 2 su bardağı ince bulguru vecüzerine sulu mercimeği ekleyip karıştırın.
Kabın kapağını kapatarak 30-40 dakika bekletelim. Bulgurlar içerisinde iyice şişsin.
Bu arada kuru soğanları yemeklik doğrayarak bir tavaya alın.
Bir çay bardağı zeytinyağı ile soğanları kavurun.
Biber salçasını ve domates salçasını ekleyin.
Karabiberi ve pulbiberi de ekleyip karıştırın.
1 çay bardağı suyu tavaya ilave edip 1-2 taşım kaynatın.
Bu karışımı bulgur ve mercimek karışımına ekleyin.
Tüm malzemeyi tekrar karıştırın ve 15 dakika yoğurun.
Yeşil soğanı yıkayıp doğrayın. Maydanozu da yıkayıp kıyın.
Bunları da tüm malzemeye ekleyin ve karıştırın.
Köfte şekli vererek üzerine marul dizilmiş servis tabağına alın.
"Mercimek Köftesi Tarifi" Devamını oku

Kategori:

Brokoli Çorba Tarifi

Malzemeler
1 Adet orta boy soğan
Yarım çay bardağı sıvıyağ
250 gr brokoli
1 Adet orta boy haşlanmış havuç
1 Adet yumurta sarısı
1 Çorba kaşığı un
1 Adet tavuk bulyon veya tavuk suyu
Tuz, su

Hazırlanışı
Küçük küçük doğranmış soğanı sıvıyağda sarartın.
Çok küçük dallar halinde ayırdığınız brokolileri ekleyin.
3-4 dakika daha bu şekilde kavurun.
Üzerine haşlanmış havucu tavla zarı iriliğinde doğrayıp ekleyin.
Ayrı bir kapta yumurta sarısını ve unu, yeterince suyu (yaklaşık 1 litre) ilave edip, çırpın ve topaksız bulamaç haline getirin.
Sulu, yumurtalı ve unlu karışımı tencereye aktarıp, tuzunu ayarlayın.
Ağır ateşte ve karıştırarak pişmeye bırakın.
Üzeri göz göz olana dek pişirip ateşten alın ve servis yapın.
"Brokoli Çorba Tarifi" Devamını oku

Kategori:

Dizlerin Düşmanı 4 Spor

Kış mevsimi bitince birçok insan, kışın aldığı kiloları atmanın derdine düşüyor

İmkanı olanlar soluğu spor salonlarında alıyor, açık havada spor yapmayı tercih edenler de açık alanlardaki spor aletleriyle çalışıyor. Ancak bilinçsiz spor yapmak dizlere zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. International Hospital Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Sezgin Sarban, spor yapmanın bilinçli yapılırsa faydalı olduğunu, uzay yürüyüşü (ayakta yüksek eğimle pedal çevirmek), step (basamak çıkmak), bisiklet ve spinning (bisikletle yapılan bir egzersiz) sporlarının dizlerde aşırı zorlanma, yüklenmeyle birlikte diz eklemlerine zarar verdiğini söylüyor.

SIFIR EĞİMLE SPOR FAYDALI
Orta ve ileri yaş grubunda diz kapağına çok yük binmemesini istediklerini, spor salonlarında sık yapıldığı üzere yüksek eğim verilerek yapılan sporların dizdeki “Patellofemoral” eklemine aşırı yük bindirdiğini belirten Doç. Dr. Sezgin Sarban, “Diz kapağının altında bulunan eklemde kıkırdak zorlanmaları oluyor. Dizi bükünce patellofemoral eklemi zorlanıyor, ön diz ağrısı ortaya çıkıyor. Hatta bu zorlanma ve yüklenme nedeniyle kişi antrenmanı bırakmak zorunda kalıyor” diyor.

Aynı şekilde pilates ve yogada da dizi zorlayarak yapılan hareketlerin olduğunu, eğitmenlerin bu konuda gereken uyarıları yapmalarının önemli olduğunu ifade eden Doç. Dr. Sezgin Sarban, şu bilgileri veriyor:
“Vücudun kendi ağırlığını kullanarak yapılan germe egzersizlerinde bile eklemler zorlanınca bırakmak, ısrarcı ve inatçı bir tutum içinde olmamak gerekiyor. Aynı şekilde koşu bandında spor yaparken, belli bir tempoda, eğimi çok artırmadan yürüyüş yapılmalı ve saat 5-6 km sınırlarında kalınmalıdır. En doğru egzersiz biçimi, vücudu gerektiği şekilde ısıttıktan sonra, her bir kasın doğru şekilde çalıştırılmasıdır. Her bir kasımız için kondisyoner eşliğinde kaldırabileceğimiz, alabileceğimiz bir yük miktarı var. Belli tekrarlarla bu ağırlıkları kaldırmak faydalı olacaktır.”

FITIKLAR SPORA ENGEL DEĞİLDİR
Spor yapmadan önce vücuttaki olası rahatsızlıkları öğrenmek önem taşıyor. Tepeden tırnağa bir değerlendirmeden geçmek de omurgayı koruyacak şekilde, bilinçli egzersiz yapılmasını sağlıyor. Omurgada bel ve boyunda kireçlenmeler ve fıtıklar olabiliyor. Özellikle vücutlarının belli bölgelerinde ağrıları bulunan, kireçlemeleri olanların ortopedi ve fizik tedavi bölümlerinden destek alması gerekiyor. Eğer kişinin belirgin fıtığı varsa beyin cerrahisine yönlendirilmesi önem taşıyor. Doç. Dr. Sezgin Sarban, sorunun adı konulduktan sonra da fizik tedavi uzmanları, beyin cerrahisi ve ortopedi uzmanlarının ortak değerlendirmesiyle bu kişilerin de spor akademisi mezunu eğitmenler
gözetiminde spor yapabileceğini söylüyor.

MENİSKÜS YIRTIĞI OLANLAR KURBAĞALAMADAN UZAK DURMALI
Yüzme, eklemlere aşırı yük vermeden kasların güçlenmesini sağlar. Bu sporun yatay şekilde yapılmasından dolayı yerçekimi kuvveti eklemlere dik gelir ve eklem kıkırdaklarına yüklenme oluşturmaz. Bunun yanında yüzme sporu, vücuttaki tüm kasları senkronize şekilde aynı anda çalıştıran tek spordur. Doç. Dr. Sarban, menisküs yırtığında kurbağalama stili, omuz sıkışması hastalığı olanların da serbest stil yüzmeden zarar görebileceğini belirtti.

HİÇ SPOR YAPMAYANLAR SPORA MERAK SARINCA SAKATLANABİLİYOR
Hiç spor yapmamış, kasları çalışmamış, hareketsiz kalan kişilerde  yaralanmaların olabileceğine değinen Doç. Dr. Sezgin Sarban, şunlara dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor:
“Kas zorlanmaları, kas iltihapları, ödemler, dejeneratif yırtıklar dediğimiz ve yıpranmaya yatkın menisküslerde oluşan yırtıklar, uzun süre hiç spor yapmayan kişiler birden spora başlayınca görülebiliyor. Özellikle parklarda, açık alanlarda bulunan spor aletlerinin bilinçsizce kullanılması yeni sakatlanmalara neden olabiliyor. Özellikle de sağa sola dönmeyi sağlayan, yuvarlak hareketli diskler üzerinde yapılan egzersizler dizleri çok zorluyor. 50-60 yaşında olup da, hiç aktif spor yapmayanlarda menisküste bulunan yırtıklar daha da artabiliyor. Bu kişilerin vücutlarını çok fazla zorlamadan spor yapmalarında yarar var. Spora yaklaşık 15-20 dakika tempolu yürüyüş yaptıktan sonra başlamak gerekiyor. Spordan önce vücudun yağ - kas oranlarının değerlendirilmesi, sporun da doğru planlanmasını sağlayacaktır. Eğer kişi altı ay süreyle spor yapacaksa; öncesinde, arada ve sonrasında mutlaka bu değerlerin alınması büyük önem taşıyor. Diyetisyen desteği de alınarak spor yapılması sağlıklı olmaya yardımcıdır.”
"Dizlerin Düşmanı 4 Spor" Devamını oku

Kategori:

Cilt Kanserinde iki Mucize ilaç Bulundu

İleri düzeydeki cilt kanseri hastalarının yaşamını uzatmak için, Vemurafenib ve Ipilimumab adında iki yeni ilaç bulunduğu açıklandı.

LONDRA (ANKA) - Cilt kanseri ileri düzeyde olan hastaların yaşamını uzatmak için müthiş bir ilerleme olarak değerlendirilen Vemurafenib ve Ipilimumab adında iki yeni ilaç geliştirildiği bildirildi.

BBC, cilt kanseri ileri düzeyde olan hastalarının yaşamını uzatmak için iki yeni ilacın açıklandığı Chicago toplantısında bilim adamlarının, 675 ilerlemiş tümöre sahip cilt kanseri olan hastada test edilen Vemurafenib ve Ipilimumab diye adlandırılan ilaçların hastalara kemoterapiden daha uzun yaşama şansı verdiğini söylediklerini bildirdi.

Haberde, test boyunca günde iki defa Vemurafenib alan hastaların yüzde 84’ünün 6 ay sonra hala yaşadığı belirtilerek, kemoterapide bu oranın yüzde 64 olduğu vurgulanıyor.
Aynı zamanda, günde bir defaIpilimumab ilacının alındığı bir başka test sonucunun da,ileri düzeydeki cilt kanseri hastalarının yaşamını uzatabileceğini gösterdiği ifade ediliyor.

-“MÜTHİŞ İLERLEME”-
İngiliz yayın kuruluşu, araştırmacıların birkaç hafta ya da ayda ölebilecek hastaların yıllarca yaşadığını söylediğine dikkat çekerek, Vemurafenib ilacının yumurtalık, tiroid ve bağırsak kanseri dahil diğer kanser türleri için de kullanılabilmesi için araştırmaların yürütüldüğünü belirtiyor.

Ayrıca, iki ilacın da Avrupa lisans tarafından incelendiği vurgulanırken iki ilacın da İngiliz hastalar için birkaç ay içinde uygun olabileceği belirtiliyor.

-“CİLT KANSERİNDE SON 30 YILIN EN BÜYÜK BULUŞU”-
Haberde, Kanser Araştırmaları Enstitüsünde çalışan Profesör Richard Marais’in “Bu 30 yıldan daha fazla bir süre içinde cilt kanseri tedavisindeki en büyük buluş” sözleri kaydedilerek İngiltere Kanser Araştırmaları klinik şefi Peter Johnson’ın ise su ifadelerine yer veriliyor:

“Bu ilk adım ancak son derece önemli bir adım ve en tehlikeli kanser türü olan cilt kanseri hastası insanlar için çabamızı ikiye katlamamız konusunda bizi cesaretlendiriyor.”
"Cilt Kanserinde iki Mucize ilaç Bulundu" Devamını oku

Kategori:

Bursa'da Kahlenberg iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg için temaslara başladığı iddia edildi. 
Almanya’nın Wolfsburg takımında oynayan 28 yaşındaki oyuncu için 4 milyon Euro olan bonservisini aşağı çekmeye çalışan Yeşil-Beyazlılar’ın, Glasgow Rangers’ın tecrübeli file bekçisi Allan McGregor’la görüşmelere devam ettiği öğrenildi. 
Emre Koşak / DHA
"Bursa'da Kahlenberg iddiası" Devamını oku

Kategori:

Barış: İlk Günkü Kadar Heyecanlıyım

Yeni takımı Trabzonspor'a önceki gün imza atıp formasını giyen Barış Özbek, Bordo-Mavili taraftarlara mesaj yolladı. 
“4 sene önce Türkiye’ye ilk geldiğimdeki kadar heyecanlıyım” ifadelerini kullanan oyuncu, “Şampiyonlar Ligi’ne takımımızın katılması için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızdan bu süreçte destek bekliyorum” diye konuştu.
"Barış: İlk Günkü Kadar Heyecanlıyım" Devamını oku

Kategori:

Trabzonspor Uğur İnceman'a teklif...

Trabzonspor'un transfer gündeminde Uğur İnceman da bulunuyor.
Trabzonspor’da Uğur İnceman sesleri... Futbol kariyerine başladıktan sonra Manisaspor, Beşiktaş ve son olarak da Antalyaspor formalarını giyen 30 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu için Bordo-Mavililer’in resmi teklif yaptığı öğrenildi. Antalyaspor’a Uğur İnceman için ne kadar bonservis istendiğini soran ve gerekirse oyuncu takası ihtimalini de gündeme getiren Karadeniz ekibi, kısa sürede yanıt beklediklerinin altını çizdi. Zira bilindiği gibi ay sonuna doğru kampının startını verecek olan Trabzonspor, kadrosunun ana hatlarını bir an önce şekillendirmek istiyor.
"Trabzonspor Uğur İnceman'a teklif..." Devamını oku

Kategori:

Jaja Gitti, Romaric Gelecek

Trabzon yönetimi 'sorunlu yıldızı' Jaja'yı Birleşik Arap Emirlikleri'ndenAl Ahli'ye 5 milyon Euro'ya sattı. Bu başarılı hamle sonrası hem yabancıkontenjanında yer açıldı, hem de Ramoric'in transferi için kaynak yaratıldı.
Trabzonspor’da şampiyonluğun averajla kaçırılması özellikle taraftarlar üzerinde olumsuz bir etki yapmıştı. Ancak başkan Sadri Şener’in devreye girip, “Üst düzey oyuncular alacağız” sözü vermesi suların durulmasını
sağlamıştı. Transfer çalışmalarına hız veren Bordo-Mavili yönetim, ilk olarak Sevilla’lı Zokora’yı renklerine bağlamıştı. Böylece taraftarın güvenini tazeleyen Trabzonspor dün de sezon içerisinde sık sık problem yaratan Jaja’yı Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli’ye 5 milyon Euro’ya sattı. Trabzon Yönetimi böylece bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Şenol Güneş’in defterden sildiği Jaja’yı elden çıkarıp, yabancı kontenjanında yer açan Bordo-Mavililer, Sevilla’lı Romaric’in transferi için de kaynak yaratmış oldu. Bu arada ülkesinde olan Jaja’nın hafta içerisinde Trabzon’a gelip eşyalarını toplayacağı, ardından Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidip yeni takımıyla sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Romaric için pazarlıklar sürüyor
Trabzon’un listesinin ilk sırasında yer alan 28 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Romaric için de Sevilla ile kıran kırana pazarlıklar sürüyor. 2009 yılında Tottenham’dan 8 milyon Euro’ya Sevilla’ya gelen Romaric için Trabzon’un 3 milyon teklif ettiği, Sevilla’nın ise rakamı 5 milyon Euro’ya çekmeye çalıştığı belirtildi.
"Jaja Gitti, Romaric Gelecek" Devamını oku

Kategori:

Mangala'nın Taliplileri Arttı

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Fransız oyuncuyu O.Lyon, Lille, PSG, Juventus ve N.United'ın da istediği belirtildi.
3 kulvarda mücadele edeceği yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunan iki oyuncudan farklı haberler. Standard Liege’de oynayan Elaqium Mangala’nın taliplilerinin her geçen gün çoğaldığı belirlendi. Kanarya’nın dışında Juventus, Newcastle United, Olympique Lyon, Lille ve PSG’nin de istediği Fransız oyuncunun bonservisinin bu yüzden 10 milyon Euro’ya çıktığı öğrenildi. Bu arada Fransa’nın Marsilya kulübü, Real Betis’te forma giyen 29 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Marsilya’nın nabız yoklaması, “Emana alınınca aynı mevkide görev yapan Lucho Gonzales, Fenerbahçe’ye gidecek” iddialarının güçlenmesine yol açtı.
"Mangala'nın Taliplileri Arttı" Devamını oku

Kategori:

Bebe Borsaya Bildirildi

Beşiktaş, Bebe'nin transferi için görüşmelere başlandığı borsaya bildirdi.
Siyah-beyazlı kulüpten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Manchester United F.C.oyuncusu Tiago Manuel Dias Correira "Bebe"nin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."
İSTANBUL / DHA
"Bebe Borsaya Bildirildi" Devamını oku

Kategori:

Galatasaray Bosingwa Talip

Galatasaray, Chelsea'nin gözden çıkardığı isimlerden biri olan Bosingwa'yı kadrosuna katmak için elini çabuk tutmak istiyor. Çünkü Portekizli yıldıza ülkesinden de talipler var.
Güçlü bir kadro kurmak için arayışlarına devam eden Galatasaray, Fatih Terim’in isteğiyle gündeme gelen Bosingwa için görüşmelere başladı. Drogba’da olduğu gibi Portekizli yıldızın transferinde de girişimleri, Sarı-Kırmızılılar adına Peter Kenyon yürütüyor. Cim Bom, bu oyuncunun işini bir an önce bitirmek istiyor. Çünkü özellikle Portekiz Ligi ekiplerinden Porto ve Benfica da Bosingwa’yla ilgileniyor. Ayrıca İngiliz basını, Aston Villa’nın da tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmayı düşündüğünü iddia ediyor. İşte bu nedenle Galatasaray, her geçen gün talipleri artan yıldız futbolcuyla bir an önce anlaşmanın yollarını arıyor. Ancak asıl sorun Bosingwa’nın bonservisinde yaşanacak gibi görünüyor. Chelsea, EURO 2008’de yıldızı parlayan Portekizli için, 2008-09 sezonunun başında Porto’ya tam 18 milyon Pound (Yaklaşık 46 milyon 450 bin TL) bonservis bedeli ödemişti. Bu nedenle Maviler, kapıyı en az 8 milyon Pound’tan (Yaklaşık 20 milyon 640 bin TL) açmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar bu transferde, Türkiye’yle yakın ilişkileri bulunan ve Bosingwa’nın menacerliğini yapan Jorge Mendes’e güveniyor. Portekizli menacerin, hem oyuncunun ikna edilmesinde, hem de Chelsea’nin düşük bir bonservis bedeli belirlemesinde Cim Bom’a yardımcı olması bekleniyor.

Sakatlandı formayı kaptırdı
Jose Bosingwa, Chelsea’deki ilk sezonu olan 2008-09’da oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Tam 60 maçta forma giyen Portekizli oyuncu, takımın en istikrarlı isimlerinden biri olmuştu. 2009-10 sezonu da 28 yaşındaki yıldız için iyi başlamıştı. Ancak 17 Ekim 2009’da oynanan Aston Villa maçında dizinden sakatlanan Bosingwa, ameliyat oldu ve yaklaşık 10 ay sahalardan uzak kaldı. Bu süreçte formasını Branislav İvanoviç’e kaptıran başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon 26 maçta görev alsa da bunların sadece 10’unda 90 dakika sahada kalabildi.
"Galatasaray Bosingwa Talip" Devamını oku

Kategori:

Ceyhun Gülselam Galatsaray'da

Galatasaray, Selçuk İnan'ın ardından bir diğer Trabzonspor'lu Ceyhun Gülselam'la her konuda anlaşmaya vardı. Bordo-Mavililer'le yapılan görüşmeler de olumlu sonuçlandı. Ceyhun'un bugün imza atması bekleniyor.
Sarı-Kırmızılılar’ın bu sezonki ilk transferi Johan Elmander olmuştu. Cim Bom daha sonra bonservisi elinde olan Selçuk İnan’ı, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin elinden kapmıştı. Galatasaray’ın 3. transferinin yabancı bir futbolcu olması bekleniyordu. Ancak Drogba için Abramovich’in kararını bekleyen, Klose’yi ikna edemeyen Aslan, yurt içindeki çalışmalarını hızlandırdı. Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Ceyhun Gülselam için girişimlere başlayan yönetim, Trabzonspor’la yapılan pazarlıkların ardından anlaşmaya vardı. Fatih Terim ise görüşme yaptığı genç oyuncuyu kısa sürede ikna etti. Galatasaray’ın, Ceyhun Gülselam’a yıllık 1 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme teklif ettiği belirtildi. 23 yaşındaki futbolcuya ayrıca maç başı ödemesi de yapılacak. Bu transferde tüm pürüzlerin giderildiği ve bugün sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Fatih Terim, milli yaptı
Bayern Münih altyapısından yetişen Ceyhun Gülselam, ardından Unterhaching takımına transfer olmuştu. 2007-08 sezonunda, 31 maçta forma giyen ve 5 gol atan Ceyhun, o dönem milli takımın başında bulunan Fatih Terim’in de dikkatini çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, Almanya 3. Ligi’nde mücadele etmesine rağmen genç futbolcuya 26 Mart 2008’de oynanan ve 2-2 biten hazırlık maçında 90 dakika görev verdi. Başarılı futbolcu, sezon bitiminde 1 milyon Euro’ya Trabzonspor’a transfer oldu.
"Ceyhun Gülselam Galatsaray'da" Devamını oku

Kategori:

Sonuna Kadar Cimbom

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Pino, tatilini geçirdiği ülkesinden mesaj gönderdi: “Fransa, Almanya ve Brezilya'dan teklifler var ama 2013'te sona erecek olan kontratım bitene kadar hiçbir yere gitmiyorum” 
Sarı-Kırmızılı ekibe büyük umutlarla gelen ancak geçen sezon tüm takım gibi bekleneni veremeyen Juan Pablo Pino, FANATİK’e konuştu. Tatilini geçirdiği Cartagena’da menaceri Mauro Hurtado aracılığıyla e-mail yoluyla irtibata geçtiğimiz Kolombiyalı yıldız, İstanbul’da çok mutlu olduğunu ve sözleşmesi bitene kadar Galatasaray’da kalmak istediğini söyledi. 24 yaşındaki forvet, “Kontratım 2013 yılında bitiyor. Fransa, Almanya ve Brezilya’dan ciddi teklifler almama rağmen kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Geçen sezon kulübüm adına yapamadıklarımı yapabilmek ve kendimi taraftara kabul ettirmek için kalacağım. Eski teknik direktör Bülent Ünder ile sorunlar yaşadığım doğru. Ancak artık bunlar geride kaldı. Fatih Terim’in ününü biliyorum. Ama henüz kendisiyle konuşma imkanı bulamadım. Şu anda tatilde tamamen stres atıyorum. Yeni sezona bomba gibi girmek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca İstanbul çok güzel bir şehir ve insanları çok sıcakkanlı. Burada Türkiye’nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu, insanlarının ne kadar iyi olduklarını herkese anlatıyorum. İstanbul’daki hayatımdan çok memnunum” dedi.

Parti iddialarını yalanladı
Pino ayrıca hakkında Türk basınında çıkan haberleri de şiddetle yalanlayıp, Cartagena’daki evinde verdiği partiler nedeniyle komşularını rahatsız ettiği yolundaki spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
"Sonuna Kadar Cimbom" Devamını oku

Kategori:

Demet Akalın Olacak Olacak


Demet Akalın Olacak Olacak Şarkı Sözü
Sindiremiyorum bu ihaneti içimde bi nefret
Beklemiyordum bu felaketi yüreğim sabret
Hazmedemiyorum yok oluşları kaçıyor korkak
Yok sayamıyorum bu cehaleti yok öyle susmak

Çok vurdum duymaz
Bu kadar olmaz
Kendi düşen ağlamaz

Unutup acımı alıcam öcümü
Asıl o zaman görecek gücümü
Onun da yerini biri dolduracak
Kadere inanırım olacak olacak..

Demet Akalın - Olacak Olacak Video Klibi İçin Tıklayın
"Demet Akalın Olacak Olacak" Devamını oku

Kategori:

Demet Akalın - Olacak Olacak Video Klip














Demet Akalın - Olacak Olacak
"Demet Akalın - Olacak Olacak Video Klip" Devamını oku

Kategori:

Ziynet Sali Bize Yeter


 Ziynet Sali - Bize Yeter Şarkı Sözü
Bana yeter…
Kalbimin sana her attığı
Bana yeter……
Duygunun bana her kattıgı
Bize yeter artar yalan gerisi

Nolur beni sensizleme
Senden yana bu hislere
Başkasını dur ekleme
Sadece benle
Nolur beni sensizleme
Senden yana bu hislere
Başkasını dur ekleme
Sadece senle bize yeter

Bana yeter…
Kalbimin bana anlattığı
Bana yeter…,
Nerdesin diye aglattığı
Bize yeter anla kolay gerisi

Nolur beni sensizleme
Senden yana bu hislere
Başkasını dur ekleme
Sadece benle,
N’olur beni sensizleme
Senden yana bu hislere
Başkasını dur ekleme
Sadece senle bize yeter

Ziynet Sali - Bize Yeter Video Klibi İzlemek İçin Tıklayın
"Ziynet Sali Bize Yeter" Devamını oku

Kategori:

Ziynet Sali - Bize Yeter Video Klip
















Ziynet Sali - Bize Yeter
"Ziynet Sali - Bize Yeter Video Klip" Devamını oku

Kategori:

Hadise Süpermen


Hadise Süpermen Şarkı Sözü
Kay biraz ileri, konumuz yasak ihlali
Çok saftım değil mi ben de, olanları yuttum yani
Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım
İnsan böyle işte, bozuldum gel gör şaşırmadım

Kim bilir zehirli dudağında
Kaç gecenin kaç güneşin tadı
Bende hiç hasar yok aslında
Çocukken oynardım ben bunları

Denenmişi denemek yok, hiç olmadı kitabımda, olduramazsın
Nasıl bir düşmek bu böyle gözden, Superman olsan toplayamazsın
Denenmişi denemek yok, hiç olmadı kitabımda, olduramazsın
Senin kırık sandığın bu kalbi çoktan uçurdum, durduramazsın
Zorrr
I ıhhh
Hiç zahmet edip de düşünme o ihtimali
Hiçbir söz değiştiremez kararımı, fikrim baki

Söz-Müzik :Gülşen
Aranjör:Ozan Çolakoğlu

Hadise Süpermen Video Klibi İzlemek İçin Tıklayın
"Hadise Süpermen" Devamını oku

Kategori:

Hadise Süpermen Video Klip















Hadise Süpermen Video Klip
"Hadise Süpermen Video Klip" Devamını oku

Kategori:

Haluk Levent'e Kötü Haber

Haluk Levent'in dava dosyası, asliye ceza mahkemesinin görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderildi.

Antalya'da bir işyeri için alıcı olmasına ve peşin 200 bin lira ödemesine rağmen tapuyu başkasının üzerine yaptırdığı, kalan borcunu da ödemediği iddiasıyla hakkında "dolandırıcılık" suçlamasıyla yargılanan şarkıcı Haluk Levent'in dava dosyası, asliye ceza mahkemesinin görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderildi.

Antalya Cumhuriyet Savcılığınca, 2007 yılında Demircikara Mahallesi'ndeki restoranı devren satılığa çıkaran Yılmaz Solma'yla tanışarak bu iş yerini 1 milyon liraya satın almak için anlaştığı, Solma'ya 200 bin lira nakit ödediği, 800 bin TL'lik kalan bölümü için ise senet yaptığı ancak tapuyu arkadaşı Şeyhmus Görken'in üzerine yaparak, kalan parayı ödemediği iddiasıyla hakkında "dolandırıcılık" suçlamasıyla dava açılan sanatçı Haluk Levent'in yargılanmasına, Antalya 5. Asliye Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Duruşmaya katılmayan tutuksuz sanıklar Haluk Levent ile Şeyhmus Görken'i avukatları temsil etti. Şikayetçi Yılmaz Solma ise avukatı Münir Marangoz'la birlikte duruşmaya katıldı.

Şikayetçi Yılmaz Solma, satılığa çıkardığı iş yerini Haluk Levent'in satın almak istediğini, 200 bin lira peşinat aldığını ancak kalan parasını alamadığını, alıcı Haluk Levent'in tapuyu da arkadaşına devrettiği iddia ederek, şikayetini yineledi.

Solma'nın avukatı Münir Marangoz da sanıkların bir bütün halinde ve birbirleriyle fiilen irtibatlı halde eylemi gerçekleştirerek, müvekkilini mağdur ettiklerini savundu.

Hakim davanın bitirileceğini belirterek, sanık avukatlarına esas hakkındaki savunmalarını sordu.

Haluk Levent'in avukatı Ebru Körezlioğlu, müvekkilinin suç isleme kastının bulunmadığını, şikayetçiyle anlaşarak imzaladığı senet ve sözleşmelerin ve yaptığı ödemenin dosyadaki belgelerle sabit olduğunu belirterek, Haluk Levent'in beraatını talep etti.

Diğer tutuksuz sanık Şeyhmus Görken'in avukatı Aydın Öncel de müvekkilinin şikayetçileri tanımadığını, iddianamedeki suçlamalarla ilgisinin bulunmadığını savunarak, beraat talebinde dile getirdi.

-DOSYA AĞIR CEZAYA GÖNDERİLDİ-
Antalya 5. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Cengiz Tosyalıoğlu, dosyanın tetkik edildiği ve yapılacak işlem kalmadığından duruşmaya son verildiğini, sanıklar hakkındaki suçlamanın niteliği ve kapsamı nedeniyle mahkemenin görevsizlik kararı verdiğini bildirdi.

Hakim Tosyalıoğlu, sanıklar Haluk Levent ile Şeyhmus Görken'in TCK'nın 15/1 maddesi gereğince "dolandırıcılık" suçlamasından yargılanmalarının yetki ve görevin ağır mahkemesinde olduğunu belirterek, dava dosyasını nöbetçi ağır ceza mahkemesine gönderilmek üzere nöbetçi asliye ceza mahkemesine sevk etti.

Nöbetçi asliye ceza mahkemesinin, nöbetçi ağır ceza mahkemesine dava dosyasını ulaştırmasıyla birlikte, Haluk Levent ve arkadaşı Şeyhmus Görken'in önümüzdeki süreçte ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

-SUÇLAMA NEYDİ?-
Antalya Cumhuriyet Savcılığınca hazırlanan iddianamede, nüfus kayıtlarına göre gerçek soyadı "Acil" olan Haluk Levent'in 2007'de Solma Gıda Market Restoran'ı devren satılığa çıkaran Yılmaz Solma'yla tanışarak bu iş yerini bedeli karşılığında satın alma iradesini ortaya koyduğu belirtilmiş, Levent'in Solma ile anlaşarak 200 bin lira nakit ödeme yaptığı, 800 bin liralık kalan bölümü için ise senet yaptığı, 21 Haziran 2007 tarihinde satış ve tapu devri için tapu müdürlüğüne gidildiğinde, Haluk Levent'in iş yerini kendisi yerine Şehymus Görken üzerine yaptırmak istediği ileri sürülmüştü.

Şikayetçi Yılmaz Solma'nın bu nedenle satıştan vazgeçmesi üzerine Levent'in sanatçı kimliğini kullanarak güven sağladığı ileri sürülen iddianamede, "Sanatçı sıfatını da kullanan Haluk (Levent) Acil'in, müşteki üzerinde ısrarla güven sağlamaya çalışarak, vergi borçları olduğunu, bu nedenle taşınmazın kendi adıyla değil Şeyhmus Görken adına devredilmesini isteyerek, taşınmazın Şeyhmus Görken adına tecil ettirdiği anlaşılmıştır" görüşüne yer verilmişti.

Haluk Levent ve Şeyhmus Görken hakkında 5 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.
"Haluk Levent'e Kötü Haber" Devamını oku

Kategori: , ,

Playboy'a Şampiyonluk Pozu

FIFA Dünya Bayanlar Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya'dan ilginç tanıtım..

FIFA Dünya Bayanlar Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya'da için turnuvanın pek fazla ilgi çekmeyeceğini düşünmüş olacaki Almanlar ilginç bir yol buldu.

26 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Bayanlar Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya'da yaz aylarında stadyumların dolup taşması bekleniyor. Ancak yaz aylarında olduğu için turnuvanın pek fazla ilgi çekmeyeceğini düşünmüş olacak ki Almanlar ilginç bir yol buldu.

Alman bayan futbol takımını oluşturan futolcular ülkenin erkek dergisi playboy'a poz verip taraftarlara çağrıda bulundu. Bayern Munih takımının oyuncuları Annika Doppler, Ivana Rudelic, Julia Simic,Gütersloh Kristina Gessat ile Wolfsburg'da top oynayan Selina Wagner, "Playboy'a poz verme fikri bizden çıktı. Çünkü bu turnuvaya çok iyi hazırlandık ve favoriyiz. Onun için turnuvadaki her maçımızda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Playboy dergisinin hakla ilişkiler müdürü Nina van Splunter ise gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiklerini beliterek, "Güzel ve eğelenceli bir çalışma oldu. Amaç ilgi çekmekti ve bunu da başardığımızı sanıyorum. Şu aniçin biletlerin %70'i satılmış durumda. Yani 620 bin bilet.. Umarım Almanya da turnuvada şampiyon olur" dedi.
"Playboy'a Şampiyonluk Pozu" Devamını oku

Kategori:

Şimdi Kardeş Oldular

Başarılı ve ünlü iki oyuncu Tolga Karel ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı dizide buluştu.

Ay Yapım genç kızları ekran başına kilitleyecek bomba gibi bir dizi projesi hazırladı. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolga Karel iki erkek kardeşi canlandıracak. Kıvanç iyi, Tolga da kötü kardeşi oynayacak.. İki yakışıklı aktörün beraber rol alacağı dizinin reyting rekorları kıracağı tahmin ediliyor.
"Şimdi Kardeş Oldular" Devamını oku

Kategori:

Boşanacağımı Bile Bile Evlendim

Televizyoncu Oylum Talu, neden boşandığını anlattı. İşte Yüksel Şengül'e konuşan Talu'nun sözleri:

Hiç evlilik olmasa da olur. Çocuk için evlenmek taraftarı da değilim. 'Ay bir çocuğum olsun' diye evleneyim gibi düşünceleri sevmiyorum. İnsan önce hayatını paylaşabileceği bir insan bulur, onunla uzun bir zaman geçireceğine ikna olduktan sonra da çocuk düşünür. 'Aman çocuk istiyorum, ay bir evlensem' diyenleri anlamıyorum. Sonra çocuk, babasız annesiz bir şekilde ortalarda kalıyor.

Evliliğim insanların tahmin ettiği gibi olmadı. Gelinlik giymedim. Evde yirmi kişinin katılımıyla ağlamalı bir evlilik oldu. Çünkü bir hafta önce anne vefat etmişti. Yani düşündüğünüz gibi bir evlilik ve boşanma süreci yaşamadık. Boşanılacağı bilinerek evlenilmişti.Büyük bir hata diyelim. Ama herkes hayatında bir hata yapıyor. Bu da benim hatam oldu.

Aklıma bile gelmiyor, hiç hatırlamıyorum. İnsanların hayatı, eğrisi doğrusu ve yanlışlarıyla gelişir, şekillenir. Ben iyi ki bütün yanlışları yapmışım. O yüzden arkamı döndüğümde hiç pişmanlığım yoktur diyen insanları anlayamıyorum. Yani nasıl diyorlar bunu? Benim keşke şunu yapmasaydım dediğim o kadar çok pişmanlığım vardır ki.
"Boşanacağımı Bile Bile Evlendim" Devamını oku

Kategori:

Spiker Canlı Yayında Şok Etti

Flash Tv'nin genç ve başarılı haber spikeri Mustafa Yenigün büyük bir talihsizlik yaşadı. "Mutlu akşamlar" diyerek Ana Haberi sunmaya başlamıştı.. Genç spiker tam, Suriye'den Türkiye sınırına doğru yönelişten kaynaklı bir "göç ordusu var" demek isterken yanlışlıkla "g.t ordusu var" dedi.

Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
"Spiker Canlı Yayında Şok Etti" Devamını oku

Kategori: ,

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl Atma


Hande Yener Ft. Sinan Akçıl Atma Şarkı Sözü
Elindeki kalbi tutamadın gitti
Bunun nesi garip?
Bitti dedin bitti
Ama şunu bil ki,
Yine yanıma gelip
Söylediğin sözler bana biraz eski

Hani bir süre sonra
Her şey düzelirdi
Biraz nefes almak bize en güzeliydi
Güzelliğim aynı, aldım da nefesi
Bana yanlış yerlerinden atma
Atma, atma, atma

"Hande Yener Ft. Sinan Akçıl Atma" Devamını oku

Kategori:

Bana Evin Her Odasında Tecavüz Etti

İzmir'de tecavüz suçundan verilen 6 yıl 9 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanınca ortadan kaybolan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yavuz Astarcıoğlu, 562 gündür aranıyor.

İzmir'de yaptığı karaciğer nakilleriyle adını dünya çapında duyuran Prof. Dr. Astarcıoğlu, tecavüz suçundan verilen 6 yıl 9 ay hapis cezasının onanmasının ardından rapor alıp ortadan kaybolmuştu. Savcılık tarafından hakkında yakalama emri çıkarılan Astarcıoğlu, polis ve jandarma tarafından her yerde aranmasına rağmen bir türlü bulunamadı.

562 gündür kaçmayı başaran Prof. Dr. Hüseyin Yavuz Astarcıoğlu'nun yurt dışında olma ihtimali nedeniyle Interpol polisi devreye sokuldu. Yapılan istihbarat çalışmalarının ardından ünlü profesörün Fransa'ya kaçma ihtimalinin yüksek olduğu ve Interpol'ün bu ülkede arama çalışmaları başlattığı öğrenildi.

"EVİN HER ODASINDA BANA TECAVÜZ ETTİ"
İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2005 yılında açılan davanın mağduru G.A.Y., "Prof. Astarcıoğlu ile 1997-1998 yıllarında asistan doktor olarak görev yaparken tanıştım. 2000 yılında okuldan mezun olup onunla aynı hastanede çalışmaya başladım. O günlerde nişanlımdan ayrılmıştım ve Astarcıoğlu ile aramızda duygusal yakınlaşma oldu. Aramızdaki bu duygusal ilişki 3- 4 ay sürdü.

Olay günü akşamı Astarcıoğlu beni evine çay içmeye çağırdı. Evine saat 23.00 gibi gittiğimde kendisi alkol alıyordu. Beraber çay içtik. Gece yarısı benimle oral ilişkiye girmek istedi. Kabul etmeyince bana vurdu. Kendime gelmek için banyoya gittiğimde bana yeniden saldırdı ve zorla tecavüz etti. Ben kaçmak isteyince bu kez beni yatak odasına götürüp orada yeniden tecavüzde bulundu. Yeniden kaçmak istediğimde de bu sefer koridorda tecavüz etti. Sonra bunları anlatmamam için beni tehdit etti. Sonra olayı anlattığım yakın bir arkadaşımın desteğiyle şikayetçi oldum" şeklinde ifade vermişti.

SUÇLAMAYI REDDETMİŞTİ
İzmir 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Genel Cerrahi Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapan ve karaciğer nakil grubunda yer alan Prof. Dr. Hüseyin Yavuz Astarcıoğlu ile aynı bölümde çalışan doktor G.A.Y. arasındaki ilişki, 2005 yılında davalık olmuştu. Karakola giderek Prof. Dr. Astarcoğlu'ndan şikayetçi olan uzman dr. G.A.Y., Astarcıoğlu'nun kendisine birkaç kez tecavüz ettiğini, evinde zorla alıkoyduğunu ve dövdüğünü iddia etmişti. Adli Tıp Kurumu'ndan darp ve tecavüzle ilgili rapor alan G.A.Y.'nin şikayeti üzerine savcılığa ifade veren Prof. Dr. Hüseyin Astarcıoğlu, G.A.Y. ile aralarında duygusal ilişki olduğunu söyleyip suçlamaları kabul etmemişti. Şikayet üzerine soruşturma başlatan cumhuriyet savcısı, Hüseyin Astarcıoğlu hakkında "zorla cinsel ilişkiye girmek ve alıkoymak" suçlarından dava açmıştı.

"KENDİ İSTEĞİYLE BİRLİKTE OLDUK"
Tutuksuz yargılanan ve 15 yıl hapis cezası istenen Prof. Dr. Hüseyin Yavuz Astarcıoğlu, dava sürecince tecavüz iddialarını kabul etmedi. Prof. Dr. Astarcıoğlu, G.A.Y. ile aralarında duygusal ilişki olduğunu, olay günü isteyerek ve kendi rızasıyla birlikte olduklarını öne sürerek, "Kendisi benimle evlenmek istiyordu. Ben ise buna yanaşmadım. Birlikte olduktan sonra aramızdaki ilişkinin devam edip etmeyeceğini sordu. Ben de etmeyeceğini söyleyince sinirlendi. Kendisine bu nedenle tokat attım. Ancak iddia edildiği gibi kendisine zorla sahip olmuş değilim" iddialarında bulundu.

Duruşmaların sonunda mahkeme heyeti, Prof. Dr. Hüseyin Yavuz Astarcıoğlu'nu "zorla cinsel ilişkiye girme" suçundan 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırırken, zanlının "alıkoyma" suçundan ise beraatine karar verdi. Dr. G.A.Y'nin avukatları kararı temyiz etti. Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, "zorla ilişkiye girme" suçundan verilen 6 yıl 9 ay hapis cezasını onadı. Astarcıoğlu, cezanın onandığı günden sonra rapor alarak ortadan kayboldu. Polis ve jandarma şimdi her yerde Astarcıoğlu'nu arıyor. Fransa'da olma ihtimali üzerinde duran polis Interpol desteği istedi. Ünlü profesör yakalandığı yerde tutuklanıp cezaevine gönderilecek.
"Bana Evin Her Odasında Tecavüz Etti" Devamını oku

Kategori: ,

Beşiktaş'ın Sitesi Hacklendi!

Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş'ın resmi internet sitesini hackledi. Hackerlar küfürlü mesajlara yer verdi. 

Bursasporlu taraftarın oluşturduğu bir grup hacker, Beşiktaş kulübünün medya sitesi olan besiktas.com.tr adresini hackledi.

Sitenin giriş sayfasına konulan Bursasporlu taraftarlarların meşalelerle tribünde tezahürat yaparken bir fotoğrafı ile çıkan olaylarda palayla polis memurlarına saldırıp daha sonrada gözaltına alınarak tutuklanan U.E.'nin elinde taşlı fotoğrafı dikkat çekti.

Ayrıca Ceza'nın bir şarkısının da yer aldığı giriş sayfasında küfür içerikli yazılar ile Hacked By HexyL, Aycanbey, Mizzia, Technical, Dewilboy, Nicks, H4cker.tr, Ustata, Heart_Hunter, Gandester, Madownzer, Apocalypto, Copyright By Hexyl 2005-2011 Woltaj.org&Texas'ın tescilli hackeri açıklamasına yer verildi.

Sitenin en alt kısmında yer alan "siteni eski haline getirebilmek için tıkla abicim" ikonu dikkat çekti. Site gece boyunca hackli kalırken, sabah saatlerinde tekrar eski haline geri döndü.
"Beşiktaş'ın Sitesi Hacklendi!" Devamını oku

Kategori: , ,

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Fast Five

    7.7 IMDb Puanı
    Tür : Polisiye, Dram, Gerilim, Macera, Aksiyon, Suç
    Yapım Yılı : 2011
    Ülke : ABD
    Gösterim Tarihi : 29 Nisan 2011
    Senarist :
    Gary Scott thompson
    Oyuncular :
    Eva Mendes , Joaquim de Almeida , Paul Walker , Vin Diesel , Jordana Brewster , Matt Schulze , Tyrese Gibson , Ludacris , Sung Kang , Dwayne Johnson , Gal Gadot , Elsa Pataky , Michael Irby , Charisma Carpenter , Don Omar , Tego Calderon , Alexandra Valentino , TJ Hassan , Yorgo Constantine , Fernando Chien , , Natalie Gal , Sharon Tay , Mark Hicks , Esteban Cueto , Corey Michael Eubanks , Kent Shocknek , Luis Gonzaga , Geoff Meed , Carlos Sanchez , Luis Da Silva Jr. , Joseph Melendez , Mariselle Morales , Benjamin Blankenship , Jeirmarie Osorio , Pedro Garc , Arturo Gaskins , Jay Jackson , Arlene Santana , Andy Rosa Adler , Lincoln de Oliveira , Benjamin Easterday , Alex Schoenauer
    Yapımcı :
    Vin Diesel , Neal H. Moritz , Michael Fottrell , Thomas Hayslip , Amanda Lewis , Leeann Stonebreaker , Samantha Vincent , Fernando Serzedelo
    Görüntü Yönetmeni :
    Stephen F. Windon
    Müzik :
    Brian Tyler
    Süre : 130 dk.
    Dağıtıcı : UIP
    Resmi Sitesi : http://www.fastfivemovie.com/

Filmin Konusu

Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor.

Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.

İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.
"Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Fast Five" Devamını oku

Kategori:

Adalet Oyunu

    Film Puanı : 8.6 / 10
    Tür : Komedi, Dram
    Yapım Yılı : 2009
    Ülke : Türkiye
    Gösterim Tarihi : 10 Haziran 2011
    Yönetmen :
    Ali Özuyar , Mahur Özmen
    Senarist :
    Mahur Özmen
    Oyuncular :
    Erol Keskin , Mustafa Uğurlu , Nihal Koldaş , Alp Öyken , İsmail Düvenci
    Yapımcı :
    Mahur Özmen
    Müzik :
    P. Murat Özdemir
    Süre : 63 dk.
    Dağıtıcı : CineGroup
    Resmi Sitesi : http://www.adaletoyunu.com/tr/Default.asp

Filmin Konusu

Takip sistemi yerine geliştirilmeye çalışılan itham istemi (çapraz sorgulama sistemini) uygulanırsa, adalet sisteminde çok köklü değişimler yaşanacaktır.
"Adalet Oyunu" Devamını oku

Kategori:

Kung Fu Panda 2

    IMDB Puanı : 8.0 IMDb
    Filmin Puanı : 8.8 / 10
    Tür : Komedi, Animasyon, Aile, Macera, Aksiyon
    Yapım Yılı : 2011
    Ülke : ABD
    Gösterim Tarihi : 10 Haziran 2011
    Yönetmen :
    Jennifer Yuh
    Senarist :
    Jonathan Aibel , Glenn Berger , Graham Ashley , Bruce Birns , Jay Ashley , Francesco Martino de Carles , Larry Birns , John Ashley , Jean Ashley , Jordan Ashley , Randy Blount , Thomas Donnelly , Walter Ecker , James Dutton , Terence A. Donnelly , Thomas Dean Donnelly
    Oyuncular :
    Angelina Jolie , David Cross , Dennis Haysbert , Dustin Hoffman , Gary Oldman , Jackie Chan , Jean-Claude Van Damme , Lucy Liu , Michelle Yeoh , Victor Garber , Jack Black , Danny McBride , James Hong , Lauren Tom , Seth Rogen , Fred Tatasciore , Jonathan Aibel , Glenn Berger , Conrad Vernon , Melissa Cobb , Romy Rosemont , Maury Sterling , Mike Bell , Alexandra Gold Jourden , Stephen Kearin , Jeremy Shipp , Jason Bertsch , Michael DeMaio , Shane Glick , Lena Golia , April Hong , Joseph Izzo , Liam Knight
    Yapımcı :
    Guillermo del Toro , Jonathan Aibel , Glenn Berger , Melissa Cobb
    Müzik :
    Hans Zimmer , John Powell , John Powell (I)
    Süre : 90 dk.
    Dağıtıcı : UIP Filmcilik
    Resmi Sitesi : http://www.kungfupanda.com

Filmin Konusu

Kızgın beşli durdurulamaz gizli bir silah ile Çin'i ve kung fu'yu yok etmeye çalışan kötü bir adamla savaşıyor.İlk filmdeki kahramanımız Po yine baş rolde karşımıza çıkıyor.Kızgın beşli bu silahı durdurmak üzere Çin'e doğru yolculuğa çıkarlar.Fakat kahramanımız Po kung fu'yu durduracak bu silahı nasıl durdurabilirki?Tabikide bunu geçmişinde aramalıdır ve esrarengingiz güçlerini ancak bu şekilde ortaya çıkaracaktır.
"Kung Fu Panda 2" Devamını oku

Kategori:

Tuzak Wrecked

    IMDB Puanı : 7.4 IMDb
    Filmin Puanı : 9.8 / 10
    Tür : Dram, Gerilim, Macera, Aksiyon, Suç
    Yapım Yılı : 2011
    Ülke : ABD, Kanada
    Gösterim Tarihi : 10 Haziran 2011
    Yönetmen :
    Michael Greenspan
    Senarist :
    Christopher Dodd
    Oyuncular :
    Caroline Dhavernas , Adrien Brody , Mark McConchie , Adrian Holmes , Ryan Robbins , Jacob Blair
    Yapımcı :
    Adrien Brody , Kyle Mann , Robert Crippen
    Görüntü Yönetmeni :
    James Liston
    Müzik :
    Michael Brook
    Süre : 91 dk.
    Dağıtıcı : Tiglon
    Resmi Sitesi : http://www.ifcfilms.com/films/wrecked


Filmin Konusu
Bir uçurumun dibinde kaza yapan ve araba sıkışan bir adamın (Adrien Brody) hayatta kalabilmek için olağanüstü yapmış olduğu hayatta kalma mücadelesini anlatan gerilim yüklü bir yapım.
"Tuzak Wrecked" Devamını oku

Kategori:

Deniz Seki Evleniyor

Deniz Seki, futbolcu Ali Turan ile evlilik hazırlıklarına başladı.

Yaklaşık 3 aydır Turan ile aşk yaşayan ünlü sanatçı, sevgilisiyle aynı evde yaşıyor. Bir süre önce Deniz Seki'nin Mashattan'deki lüks dairesine taşınan Ali Turan, ünlü şarkıcıya önceki gün de evlilik teklifi etti.

'HEMEN EVLENELİM'
Güzel aşkı için 10 bin dolarlık tek taş pırlanta bir yüzük alan ünlü futbolcunun bu teklifi, Deniz Seki'yi gözyaşlarına boğdu. Galatasaray'dan Antalyaspor'a transfer olan Ali Turan, ünlü şarkıcıya, "Sezon başlamadan evlenelim" dedi. Nikah tarihi için kesin kararını vermeyen Seki'nin de evliliğe sıcak baktığı konuşuluyor.

İÇGÜVEYSİ ALİ TURAN!
Antalyaspor'a transfer olduğu için İstanbul'daki evini boşaltan Ali Turan, Seki'nin evine yerleşti. Bu arada Turan'ın; ünlü şarkıcıyla aşk yaşadığı ilk haftalarda başka bir sevgilisinin daha olduğu öğrenildi
Takvim

Deniz Seki Resimleri İçin Tıklayın
"Deniz Seki Evleniyor" Devamını oku

Kategori:

Fırında Cipsli Tavuk Tarifi

MAZEMELER
1 paket cips
2 yemek kaşığı margarin
4 adet tavuk budu
 karabiber
 tuz



HAZIRLANIŞI
Butları iyice yıkadıktan sonra kurulayın. Diğer tarafta cipsleri döverek veya blendırdan geçirerek un haline getirin. Butları önce eritilmiş, içine karabiber ve tuz koyulmuş tereyağına daha sonra toz haline getirilmiş cipse bulayın ve bir fırın kabına koyun. 170 derecede 40 dakika kadar pişirin. Servis yapın.
"Fırında Cipsli Tavuk Tarifi" Devamını oku

Kategori:

Şeker Bağımlılığından Nasıl Kurtulursunuz

Foxnews'te yer alan haberde, birçok araştırmacıya ve bilimsel çalışmaya göre, şeker bağımlılığı en az alkol ve uyuşturucu bağımlılığı kadar tehlikelidir. Bu bilgi elinizdeki çikolatayı bir kenara bırakmanıza yetmiyorsa, haberimizi okumaya devam edin...

Şeker isteği: Beynimizdeki ses akşam yemeğinden sonra saat 7-11 arası çikolatalı gofret ya da kek yememiz için bizi çağırıyor. Şeker bizi mutlu ediyor ve tatlı bağımlısı birçok insan bunu söylüyor. Peki bu doğru mu?

Evet, doğru. Şeker bağımlılığı doğumda başlıyor. Anne sütü tatlıdır, bu nedenle bebekler bile tatlı yiyeceklerden daha çok memnun kalır.

Şeker isteğinin nedenleri nedir?
Şekerli bir şeyler yedikten sonra, beyin vücuda yoğun bir sevinç duygusu veren opioid isimli doğal kimyasal salgılıyor. Bu duyguyu tanıyan beyin bundan daha fazlasını istemeye başlıyor. Araştırmacılar, beyinde şeker isteğinin aktif olduğu belirli bir bölge olduğunu tespit ettiler. Aynı zamanda, beynin aynı bölgelerinin uyuşturucu alındıktan sonra da aktifleştiğini gösteren bilimsel kanıtlar bulunuyor.

Şeker saldırısı: Şeker yediğinizde vücudunuzda tam olarak neler oluyor?
Şeker kan dolaşımınıza girdikten sonra, kan şekeri seviyeniz yükselir, pankreas insülin salgılamaya başlar. (insülin şekerin enerjiye dönüştürülmesi için gereklidir) Çok fazla miktarda şeker tükettiğinizde daha fazla insülin salgılanır. İnsülin şekeri anlık enerji kaynağına çevirir. Fazla miktarda insülin salgılandıktan sonra kan şekeri seviyesi hızlıca düşmeye başlar ve şekerli bir şey yedikten sonra aniden duygularınızda düşme yaşanır.

Şekerin enerjiye dönüşmesine ek olarak, insülin ayrıca yağ depolanmasını da harekete geçirir. Daha fazla şeker yerseniz daha fazla insülin üretilir ve daha fazla kilo alırsınız. Obezite ve diş çürüğünün yanı sıra, şeker artan ruh sarsıntıları, baskılanmış bağışıklık sistemi ve şeker hastalığı gibi daha ciddi sağlık problemleriyle ilişkilidir.

Princeton ve Minnesota Üniversiteleri'nde fareler üzerinde yapılan araştırmalar, şekerin ne kadar bağımlılık yapabileceğini pekiştirdi. Farelere şeker verildiğinde, fareler yoğun bir istek, sarhoşluk gibi bağımlılık belirtileri sergilediler.

Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalara ek olarak beyin taramaları da normal hastalarda dondurmanın aynı memnuniyet hissini oluşturduğunu gösteriyor.

Bu bağımlılıktan kurtulmanın yolları:
- Paketlenmiş ürünlerden uzak durun. Örneğin, meyve suyunu hazır almak yerine kendiniz evde hazırlayın.

- Gün boyunca bol bol su için, dehidrasyona maruz kalabilirsiniz.

- Her yemekte protein alın. Çünkü protein basit karbonhidrattan daha yavaş sindirildiği için sizi daha uzun süre tok tutar. Böylece akşam yemeğinden sonra tatlı yeme isteğine daha fazla direnebilirsiniz.

- 3 hafta boyunca en sevdiğiniz tatlıyı yemeyi bırakın. 3 haftanın sonunda, tat almanız değişecektir, tatlıya karşı olan iştahınız eskisi gibi güçlü olmayacaktır.

- Atıştırmaya karşı direnin. Canınız hamburger istiyorsa, önce bunun hakkında düşünün veya kısa bir yürüyüş yapın. İsteğinizi erteleme sürecinden sonra iştahınız bastırılmış olacaktır.
"Şeker Bağımlılığından Nasıl Kurtulursunuz" Devamını oku

Kategori:

Acılı Tavuk ve Pirinç Tarifi

MALZEMELER
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 çorba kaşığı soya yağı
4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş)
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kesilmiş kereviz
1/2 su bardağı kesilmiş soğan
1/4 su bardağı taze maydanoz
Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber
1 su bardağı domates sosu


HAZIRLANIŞI
Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın. Etler pişince bir kenara alın. Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun. Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun. İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun. Sıcak pilav üzerinde servis yapın.

Her servis 389 kalori, 32 gr. Protein, 11 gr. Yağ, 41 gr. Karbonhidrat, 4 gr. Lif, 73 miligram kolesterol ve 1039 miligram sodyum içerir.
"Acılı Tavuk ve Pirinç Tarifi" Devamını oku

Kategori:

Beyonce 1 Ay'da 5 Kilo Verdi

2011 yazında kusursuz fiziğiyle yürek hoplatmaya hazırlanan Beyonce, 1 ayda tam 5 kilo zayıfladı. 

Dünyanın en seksi kadınlarından Beyonce Knowles, yuvarlak hatlarını korumak için aşırı kilo vermekten kaçınıyor. Daha çok kalça ve üst bacak bölgesinden şişmanlayan ünlü şarkıcı, Mayıs ayında sıkı bir diyet programına girdi. Seksi yıldızın diyetinin başlıca besini ise ANANAS...

İŞTE BEYONCE'NİN DİYET PROGRAMI

Taze meyveler ve bir kase yoğurtla yapılmış meyve salatası

KAHVALTIDAN SONRA:
3 adet grissini
1 limonlu soda

ÖĞLE:
Tavuklu salata
1 kase yoğurt 4 Tarifi:
900 gr. civarında bir küçük tavuk,
1 tablet tavuk suyu,
100 gr. uzun taneli pirinç,
100 gr. tane mısır,
1 demet kereviz yaprağı,
1 demet tere,
3 adet domates,
100 gr. siyah zeytin,
1 adet kıvırcık salata,
1 baş soğan,
4 çorba kaşığı zeytinyağı,
1 çorba kaşığı limon suyu,
Yeterince tuz,
Karabiber, TAVUĞU tavuk suyu tabletini erittiğiniz suda 30 dakika haşlayın. Etlerini kemiklerinden temizleyin ve ince uzun doğrayın. Haşlanmış pirinci, kereviz yapraklarını, domates, tere, kıvırcık ve zeytini karıştırın. Soslayıp iki saat bekletin.

İKİNDİ:
Ananas suyu
4 adet kivi soyulmuş
1 adet ananas Her iki meyveyi de meyve suyu sıkacağında sıkın.

AKŞAM:
Ananaslı et sote,
Pilav,
Limonlu soda
Ananaslı et sote tarifi
1/2 kg yağsız Dana Eti (biftek),
250 gr brokoli,
2 çorba kaşığı zeytinyağı,
3 çorba kaşığı soya sosu,
1 adet kırmızı biber,
125 gr kırmızı turp,
1 diş sarımsak,
2 çorba kaşığı ceviz içi,
175 gr ananas...

Brokolileri 1-2 dakika haşladıktan sonra soğuk sudan geçirin ve suyunu süzün. İnce şeritler halinde kesiciniz eti 2 çorba kaşığı zeytinyağında rengi değişene dek kavurun. Etleri kızardıktan sonra bir tabağa aktarıp, bekletin. Etleri pişirdiğiniz tavanın içine 3 çorba kaşığı soya sosunu, ince ince doğranmış kırmızıbiberi ve kırmızı turpu, dövülmüş sarmısağı ekleyin 5 dakika soteleyin Suyunu süzdüğünüz brokolileri, 2 çorba kaşığı ceviz içini ve küçük parçalar halinde kesilmiş ananası ilave edin 1-2 dakika soteleyin. En son etleri ekleyin Karıştırdıktan sonra servis yapın.

ANANASIN FAYDALARI
Vücuttaki yağı azaltarak kanser riskini düşürür. İltihapları ve şişkinlikleri de mucizevi bir biçimde azaltır.
Antioksidandır ve vücudun suyla dolu olan bütün bölümlerini, hücrelere saldıran ve zarar veren serbest radikallerin saldırılarından korur. Astım, eklem ağrıları ve romatizmayı önleyici etkisi vardır.

OLMAZSA OLMAZLARI
Her gün 1 bardak taze ananas suyu
Haftada 2 tatlı kaşığı bal
Haftada 3 peynir ve domatesle yapılan omlet yemek
Her gün yarım saat yürüyüş
Bol su içmek
Gece yatmadan önce yeşil çay içmek
"Beyonce 1 Ay'da 5 Kilo Verdi" Devamını oku

Kategori: ,

Ertuğrul Günay Gözyaşalarına Hakim Olmadı

Türkiye'deki kazılarda bulunup yurtdışındaki müzeleri süsleyen tarihi eserleri anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir'de turizm yatırımcılarıyla buluştuğu Swiss Otel Grand Efes'teki toplantıda, tarihi eserlerin yağmalanışı ve Zeugma'yı anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Türkiye'de turizm hizmetlerini ibadet gibi düşündüğünü ifade ederken çok duygulandığını ve kendini mutlu hissettiğini söyledi.

Bakan Günay, "Şu topraklara hizmet ediyoruz. Aynı şeyi Zeugma'da hissettim. Yurtdışına gittiğim zaman ören yerlerini geziyorum. 'Şu Santos'tan, şu taş Bergama'dan, şu taş da Sarıkamış'tan geldi' dediklerinde oturup dizlerimi dövmek geçiyor içimden. Biz ne yapmışız ki topraklarımızdan bu kadar güzelliği kaptırmışız? Sonunda Zeugma bitti. Yedi sekiz kez gitmişim. Oldu dedim, kıskanmayacağız artık başka müzeleri gezerken. Sevinçten ağladım. Bizim ören yerlerimiz, turistik zenginliklerimizle 21. yüzyıla, cumhuriyete layık bir ülke yaptık diyeceğiz." şeklinde konuştu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir'de turizm yatırımcılarıyla buluştuğu Swiss Otel Grand Efes'teki toplantıda, tarihi eserlerin yağmalanışı ve Zeugma'yı anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Türkiye'de turizm hizmetlerini ibadet gibi düşündüğünü ifade ederken çok duygulandığını ve kendini mutlu hissettiğini söyledi.

KARS BELEDİYESİ VE KAŞARLA MEŞGUL DEĞİLİM
Toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ertuğrul Günay, tartışmalı bir şekilde yıkılan Kars'taki insanlık anıtının yerine Kars Belediyesi'nin kaşar ve bal heykeli yapmak istediğinin hatırlatılması üzerine ise önce "Kapandı o konu galiba" derken devamında, "Ben şu anda İzmir'le uğraşıyorum. Kars Belediyesi ve kaşarla meşgul değilim" yanıtını verdi.

Ertuğrul Günay Videosu izlemek için Tıkla
"Ertuğrul Günay Gözyaşalarına Hakim Olmadı" Devamını oku

Kategori: ,

Obama Başbakan Erdoğan’a Hayran

Obama, Erdoğan ile, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’den daha çok görüştü.

Obama'nın en çok Erdoğan’la görüştüğünü belirten ABD Politico gazetesi, kayıtlara göre 15 görüşmenin olduğunu, Obama ile Erdoğan'ın birbirlerine saygı ve hayranlık duyduğunu kaydetti. ABD Başkanı Barack Obama ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın karşılıklı olarak birbirlerine saygı ve hayranlık duyduğu belirtildi.

POLİTİCO GAZETESİ YAZDI
Amerikan “Politico” gazetesi, ABD yetkililerine dayanarak, Başkan Obama’nın “kişisel anlamda en iyi ilişki kurduğu yabancı liderlerden birinin” Başbakan Erdoğan olduğunu yazdı. Habere göre Obama, Erdoğan ile, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’den daha çok görüştü. Beyaz Saray’ın resmi kayıtlarının, Obama-Erdoğan buluşması veya konuşmasının sayısını “15” olarak gösterdiği ve bunun gerçek rakamdan daha az olabileceğine dikkat çekildi. Bir yetkili, son iki yılda, Ankara ve Washington’un, İsrail, İran ve Wikileaks gibi olaylar nedeniyle çatıştığını, ancak Obama-Erdoğan ilişkisinin bu sorunların aşılmasında yardımcı olduğunu söyledi.

SADECE BİRKAÇ KİŞİ
Başkan Obama’nın, selefleri George W. Bush ve Bill Clinton gibi diplomaside “yakın kişisel ilişki”ye uzak durduğunun altını çizen gazete, bunun istisnaları olarak, Başbakan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, Suudi Arabistan Kralı Abdullah ve İngiltere Başbakanı David Cameron’u gösterdi.
"Obama Başbakan Erdoğan’a Hayran" Devamını oku

Kategori: ,

Tarkan Uyuşturucu Tedavisi Görecek

Tarkan hakkında 'uyuşturucu madde bulundurma, kullanma ve satma' suçlamalarıyla açılan davanın görülmesine başlandı.

Megastar Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında "uyuşturucu madde bulundurma, kullanma, satma ve satılmasına aracılık etme" suçlamalarıyla açılan davanın ilk duruşmasına bugün başlandı.

Az önce sona eren davaya Tarkan, katılmazken avukatı Günsel Dede şu açıklamayı yaptı: "Davadan henüz bir karar çıkmadı. Dava Eylül ayına ertelendi. Hapis kararı beklemiyoruz. Ancak mahkemenin belirlediği bir hastanede tedavi görmesi muhtemel. Tarkan'da bu sonucu bekliyordu."
"Tarkan Uyuşturucu Tedavisi Görecek" Devamını oku

Kategori:

Hülya'dan Orta Parmak İşareti

Orta parmak hareketi yapan Hülya Avşar, 'Şaşırdım' bahanesi uydurdu.

Tarkan için söylediği "Dangalak, eşek herif" sözleriyle magazin gündemine yerleşen Hülya Avşar, bu kez İzmir'de ortaya çıktı! Pepsi Hülya Cup Tenis Turnuvası için kente giden Avşar, yine topuklu ayakkabılarıyla korta çıktı. Avşar Kızı, kendisi için, "Boyu bacağım kadar" diyen Tuğba Özay ve Tarkan'a da gönderme yaptı.

'M'NİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
Güzel sanatçı, "Tuğba Özay ve Tarkan'la tenis maçı yapar mısınız?" sorusuna; "Bunlar ucuz magazin" yanıtı verdi. Tırnağındaki "M" yazısıyla da olay olan Hülya Avşar, M'nin sırrını açıkladı: "Aşkım Zehra" yazdırmıştım,

FRiKiĞE SERT ÖNLEM
Avşar Kızı, bir gazetecinin kulağını çekip; "Frikikli fotoğrafım varsa onu hemen sil" esprisi yaptı.

GÜNEŞ ÇARPTI
Avşar, yeniden gündeme gelmek için; gazetecilere 'orta parmak hareketi' yaptı. Avşar, bu hareketi yaparken hayli keyifliydi.

* Tırnaklarına "Aşkım Zehra" diye yazdıran Hülya Avşar, böylece sağ el baş parmağındaki "M" harfinin de sırrını açıklamış oldu.
"Hülya'dan Orta Parmak İşareti" Devamını oku

Kategori: