Buradasınız: Anasayfa // Temmuz 17, 2011

Galatasaray Yeni Sezon Formaları

Sarı-Kırmızılılar, dünyanın en önemli markalarından Nike'ın ürettiği yeni sezon formalarını görücüye çıkardı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu tanıtımda formalar büyük beğeni toplarken, günlük kullanım için tasarlanan koleksiyon da tam not aldı.

Galatasaray’ın 2011-2012 sezonu formaları, dün Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen organizasyonla tanıtıldı. Çok sayıda davetlinin yanı sıra, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların da katıldığı tanıtımda formalara ilgi büyük oldu. Parçalı, sarı ve siyah renkli formalar camiadan olumlu puan alırken, en çok beğenilen forma sarı oldu. Tanıtımda, futbolcular mankenlik yaparken, oyuncuların hiçbir prova yapmadan sahneye çıktıkları belirtildi. Lise bahçesinde özel olarak hazırlanan alanda gerçekleştirilen organizasyonda, podyuma ilk olarak Arda, Kazım ve Ceyhun çıktı. Arda parçalı, Kazım sarı, Ceyhun ise sarı formayı tanıttı. Daha sonra tüm A Takım ve A2 Takım futbolcuları sırayla formaları, antrenman malzemelerini ve günlük giyim ürünlerini giyerek podyuma çıktılar. 

Tam 6 milyon Euro!

Teknik direktör Fatih Terim, tanıtıma yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte geldi. Tanıtım öncesi ve sonrasında, Genel Kurul üyeleri ve davetliler adeta Terim ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. İmparator da kimseyi kırmadan bol bol imza verdi ve fotoğraf çektirdi. Öte yandan, dünya devi Nike’ın Cim Bom’la müthiş bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Adidas’ın ardından Aslan’la anlaşan ünlü firmanın, kulübe yıllık 6 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

NE DEDİLER?

Adnan Öztürk
Güney Afrika’ya gittiğimde gördüm ki, ne kadar iri olurlarsa olsunlar tüm hayvanlar bir tedirginlik içindeydi. Ancak aslan korkusuz ve asilce gezip, istediğini de alıyordu. Futbolcularımız da bizim aslanlarımız. Dünya sizin ve istediğinizi, kimseden korkmadan, asilce alın. Sırtınızda taşıdığınız forma size bu gücü verecek.

Fatih Terim
Ben en çok parçalı formayı beğendim. Bana göre ‘parçalı’  forma Galatasaray’ın vazgeçilmezidir. Sarı forma ise özlemi ifade ediyor. Yeni sezonda umarız bu formalarla büyük başarılar elde ederiz. Formalar güzel, içindekiler de daha güzel olacaktır.

Nike Türkiye Genel Müdürü Matthijs Visch
Türkiye’nin ve dünyanın en önemli kulüplerinden biriyle güç birliği içindeyiz. Taraftarının tutkusu ve ruhu bu işbirliğini daha da anlamlı kılıyor. Galatasaray’ın dünyaca tanınan ruhu geri dönüyor.

Arda
Galatasaray ruhu, Fair-Play içinde mücadele edip, sonuç ne olursa olsun formanın hakkını vermek demektir. Biz de elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışacağız.

Servet
Taraftarımız bilsin ki, onları mutlu etmek için bu sezon canla başla çalışacağız. Onları üzmek istemiyoruz. Biz onlardan daha çok üzülüyoruz. Söke söke en iyisini yapıp başarılı olacağız.

Sabri
Tüm formaları çok beğendik. Ancak parçalının yeri bir başka.

Yekta
Umarım formaları hak ettiği gibi taşırız. Avusturya kampı zor geçti. Ancak başarılı olmak için bunlar şart. Almanya kampında da sakatlık olmamasını umuyoruz. Taraftarı bu sezon üzmek istemiyoruz.

Kazım
Türkiye’ nin en büyük kulübü Galatasaray  ve burada olmak benim için bir onur. Bu formalarla tarih yazmak istiyoruz.

Ceyhun
Galatasaray çok büyük bir camia ve tek hedef şampiyonluk. Her şeyimizi ortaya koyup o hedefe ulaşmak istiyoruz.

Galatasaray Yeni Sezon Formaları İçin Tıklayın
"Galatasaray Yeni Sezon Formaları" Devamını oku

Kategori: ,

6 Aslan Kadro Dışı

Cim Bom'un bugün başlayacak Almanya kampının kadrosu açıklandı, Fatih Terim'in gözden çıkardığı 6 oyuncu da netleşti. 

Aslan’ın hocası; Pino, Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Okan Derici ve Musa Çağıran’ı
Almanya’ya gidecek kamp kadrosuna dahil etmedi.
Bu futbolcuların satılması ya da kiralanması bekleniyor. Kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Johan Elmander, Arda Turan, Milan Baros, Tomas Ujfalusi, Ayhan Akman, Hakan Balta, Semih Kaya, Juan Culio, Bogdan Stancu, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Anıl Dilaver, Eray İşcan, Servet Çetin, Kazım Kazım ve Ufuk Ceylan. Kulüp sitesinde yapılan açıklamada ise teknik direktör Fatih Terim’in kamp kadrosuna dahil etmediği futbolcularla özel bir toplantı yaptığı ve konu ile ilgili düşüncelerini kendileriyle paylaştığı belirtildi. Sarı-Kırmızılı kafile bugün 10.30’da özel bir uçakla Almanya’ya giderek hazırlıklarına başlaycak. Cim Bom 27 Temmuz’a kadar Almanya’da kalacak.
"6 Aslan Kadro Dışı" Devamını oku

Kategori:

Sağ Beke Arsenalli Eboue

Terim'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Cim Bom'un, Arsenal'in sağ beki Emmanuel Eboue'yi kıskaca aldığı iddia edildi.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Galatasaray, kadrosunu daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim’in istekleri doğrultusunda, birçok yıldızla temasa geçen yönetimin son olarak Arsenal’in Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue’yi yakın takibe aldığı iddia edildi. Sunday People gazetesinin haberine göre, kulübü tarafından Asya Turu’na götürülmeyen 28 yaşındaki sağ bek, ayrılmak istiyor. Arsenal taraftarları ile de arası pek iyi olmayan Eboue, Londa ekibinin patronu Arsene Wenger’in ilk 11 adayı olmaktan tamamen çıktı.

Sabri orta sahaya

2005 yılından beri Arsenal’de oynayan Emmanuel Eboue, takımdaki yerini son dönemde Sagna’ya kaptırmış durumda. Fildişi Sahili Milli Takımı’nda da forma giyen sağ beki, Terim’in çok istediği öğrenildi. Yeni sezonda Sabri’den sağ bek olarak değil orta saha olarak faydalanmayı amaçlayan tecrübeli teknik adam, güçlü fiziği ve enerjik oyun yapısıyla Eboue’nin tam anlamıyla sistemine uyacak bir futbolcu olacağını düşünüyor.
"Sağ Beke Arsenalli Eboue" Devamını oku

Kategori:

Yok Artık Muslera

Copa America çeyrek final mücadelesinde, Uruguay ev sahibi Arjantin'i kupa dışına iterken sahanın yıldızı Fernando Muslera oldu. 120 dakika boyunca müthiş oynayan Muslera, bir de penaltı kurtararak Sarı-Kırmızılı taraftarları mest etti.

Uzun süren kaleci arayışlarının ardından Lazio’da forma giyen Fernando Muslera’da karar kılan Galatasaray, hem Lazio ile hem de 25 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya varmıştı. Mondragon ayrıldığından beri kalede sıkıntı yaşayan ve artık korkulu rüya görmek istemeyen Cim Bom, aradığı yıldızı bulmuş gibi gözüküyor. Arjantin’de düzenlenen Copa America’da, Uruguay’ın kalesini koruyan Muslera ortaya koyduğu performansla hem yönetimi hem de taraftarları mest etti. Son olarak çeyrek final maçında Uruguay’ın, ev sahibi Arjantin’i penaltılarla kupa dışına ittiği maçın kahramanı olan Muslera, büyük takdir topladı. Messi, Tevez, Higuain gibi büyük yıldızların karşısında adeta devleşen deneyimli kaleci, seri penaltı atışlarında Tevez’in vuruşunu kurtararak teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

Bir an önce imza atılsın

Uruguay’ın, ezeli rakip olarak gördüğü Arjantin’i evinde elemesi futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, maçı izleyen Sarı-Kırmızılı yöneticiler de “Uzun yıllar kaleci sıkıntısı çektik. Ama sonunda aradığımız ismi bulduk. Muslera ile kalemiz güvende olacak” şeklinde görüş belirttiler. Taraftarlar da internette yaptıkları yorumlarda Uruguaylı eldivene övgüler yağdırdılar. Muslera’nın daha önce yapmış olduğu “Henüz imza atmadım ama her şey tamam. Galatasaray’la anlaştım” açıklamasına rağmen futbolda her an bir aksilik çıkabileceğini belirten taraftarlar, yıldız kalecinin bir an önce resmi olarak takıma kazandırılması gerektiğini belirtiyorlar.
"Yok Artık Muslera" Devamını oku

Kategori:

Galatasaray Almanya Kampında

Galatasaray Futbol Takımı, ikinci etap kamp çalışmaları için özel uçakla Almanya’ya gitti.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, kafilenin Münster’e hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, ilk etapta Avusturya’da mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Durmak yok yola devam" dedi.

İkinci etap çalışmalarının da moral ve neşe içinde çok iyi geçeceğine inandığını ifade eden Albayrak, "Mükemmel bir birlik ve beraberliğimiz var. Bütün Galatasaraylıların ve Fatih Hoca’nın beklediği, özlediği o güçlü, koşan, pres yapan takım ikinci kamp döneminde ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

Gözlerine bakıldığında futbolcuların ne kadar mutlu ve azimli olduklarını görüleceğini belirten Albayrak, "Oyuncu kardeşlerimizde böyle bir ortama ihtiyaçları olduğunu sohbetlerde kendileri söylüyor. Geçmiş dönemde ilgi ve alakadan mahrum kalmışlar. Hocamız inanılmaz bir çaba sarf ediyor. Takımı arzuladığı seviyeye getirdi" dedi.

Almanya’daki kamp süresince iki de hazırlık maçı oynayacak Galatasaray, ilk olarak 20 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da Hollanda Ligi ekiplerinden Twente ile Osnabrück’te, Osnatel Arena’da karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Almanya’daki diğer hazırlık maçında ise İtalyan ekibi Inter ile karşı karşıya gelecek.

24 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de başlayacak Inter-Galatasaray maçı, Bochum Rewirpower Stadı’nda yapılacak.

Galatasaray, 27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul’a dönecek ve 28 Temmuz Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da İngiliz ekibi Liverpool ile karşılaşacak.

AA
"Galatasaray Almanya Kampında" Devamını oku

Kategori:

Aykut Kocaman: Bir Maçtan Çok Öte

Teknik direktör Aykut Kocaman'dan Shakhtar Donetsk maçıyla ilgili anlamlı sözler...

Ukrayna ekibiyle perşembe günü oynayacakları özel karşılaşmanın, hazırlık maçının ötesinde anlamlar taşıdığını söyleyen genç hoca, “Bütün taraftarlarımızı Şükrü Saracoğlu’nda görmek en büyük arzumuz. Hele ki, böyle bir günde. Fenerbahçe’yi seven herkesi, perşembe günü Kadıköy’de görmek istiyoruz. O gün kadrodan daha çok, sahaya çıkacak forma önemli. Hangi oyuncu olursa olsun, sahaya Fenerbahçe takımı çıkacak” diyerek, taraftarları maça davet etti. Kocaman, transferle ilgili olarak da, “Anlaşmak üzere olduğumuz oyuncular var. Sayısal ve kalite olarak bize artı getirecek, en az bir futbolcuya ihtiyacımız bulunuyor. Çalışmalar daha yoğun bir şekilde devam edecek” sözlerini sarfetti.
"Aykut Kocaman: Bir Maçtan Çok Öte" Devamını oku

Kategori:

Fenerbahçe Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Hazırlıklar kapsamında Brüksel’de katıldığı turnuvanın ardından dün İstanbul’a dönen sarı-lacivertli ekip, iki günlük iznin ardından çalışmalarına yarın devam edecek.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yapacak sarı-lacivertlilerin, akşamki çalışması basın mensuplarına açık tutulacak.

AA
"Fenerbahçe Hazırlıklarını Sürdürüyor" Devamını oku

Kategori:

Bebe Beni Tanıyacaksınız

Manchester United'tan kiralanan ve Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Les Ferdinand'a benzetilen Bebe, iddialı açıklamalarda bulundu. 

Portekizli yıldız, “Doğrusu bu benzetmeden biraz sıkıldım. Ferdinand dahil olmak üzere burada emek vermiş herkese saygı duyuyorum. Ancak kimseyi kimseye benzetemem. İngiltere dünya futbolunun merkezidir. Bonservisimin bulunduğu Manchester United da dünyanın en büyük kulüplerinden biri... Ben kendimi kanıtlamak için buradayım. Şu anda tek düşüncem bu. Gelecekte ne olacağını, ligler bitince göreceğiz. Sabırsızlıkla sezonun başlamasını bekliyorum. Burada sergileyeceğim performansla Euro 2012’de milli formayı da giymek istiyorum” ifadesini kullandı.
"Bebe Beni Tanıyacaksınız" Devamını oku

Kategori:

Beşiktaş ile Görüşmedim

Alman teknik direktör Christoph Daum, Beşiktaş ile herhangi bir şekilde görüşme yapmadığını söyledi.

Alman teknik direktör Christoph Daum, Beşiktaş ile herhangi bir şekilde görüşme yapmadığını söyledi.

Daum, "Kölner Express" gazetesine yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile şimdiye kadar herhangi bir temasım olmadı, bunlar şimdilik spekülasyon" dedi.

Gazetenin haberinde, Daum isminin uluslararası düzeyde bir marka olduğu, Daum’un, ikinci vatanı olan Türkiye’de basının, Daum’un Beşiktaş’ın başına gelebileceğini yazdığı belirtildi.

Daum’un hafta sonu Fransa’nın başkenti Paris’te Çin Milli Takımının ve Sudi Arabistan’ın El-Hilal Riad takımının sorumluları ile görüştüğü ifade edildi.

Daum, bu konuda isim veremeyeceğini, Paris’ten imza atmadan döndüğünü ve kararı haftaya ertelediğini belirtti.

Görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ifade eden Alman çalıştırıcı, birlikte çalışmak için bir niyetin bulunduğunu ancak bir karar alınmadığını kaydetti.

AA
"Beşiktaş ile Görüşmedim" Devamını oku

Kategori:

Ölüm Odası Chatroom

    IMDB Puanı : 5.1
    Filmin Puanı : 6.0 / 10
    Tür : Dram, Gerilim
    Yapım Yılı : 2010
    Ülke : İngiltere
    Gösterim Tarihi : 8 Temmuz 2011
    Yönetmen :
    Hideo Nakata
    Senarist :
    Enda Walsh
    Oyuncular :
    Aaron Johnson , Imogen Poots , Ophelia Lovibond , Matthew Beard , Hannah Murray , Daniel Kaluuya , Amanda Boxer , Megan Dodds , Ross Gurney-Randall , Gerald Home , Michelle Fairley , Elarica Gallacher , Nicholas Gleaves , Alex Blake , Danielle Victoria Sambrook , Lorraine Cheshire , Tuppence Middleton , Matthew Fenton , Jacob Anderson , Richard Madden , Matthew Ashforde , Dorothy Atkinson , Noa Bodner , Karin Ichihashi , Abigail Leonard , James Lester , Rebecca McLintock , Jodie Miller , Claudio Moniz , Alex Peck , Fabio Pedrosa , Mary Roscoe , Scarlett Sabet , Simon Silva , Michael Smart , Emily Spires , Oliver Swainston , Tedi Versace
    Yapımcı :
    Alison Owen , Paul Trijbits , Sharon Harel , Laura Hastings-Smith , Faye Ward , Tania Reichert-Facilides , Andrew Litvin , Mark Foligno , Maya Amsellem , Katherine Butler , Hannah Farrell , Eve Schoukroun
    Görüntü Yönetmeni :
    Beno
    Müzik :
    Kenji Kawai
    Süre : 97 dk.
    Dağıtıcı : Ruby Films



   Filmin Konusu
   Halka, Halka 2 ve Karanlık Sular gibi korku şaheserlerinin yönetmeni Hideo Nakata, bu kez sanal dünyanın korkularına ve endişelerine dair, interneti canlı, yaşayan bir mekânlar dizisi olarak hayal eden bir psikolojik gerilimle beyazperdeye geliyor. Steve McQueen'in Açlık filminin de senaryosunu yazan Enda Walsh'ın bir oyunundan uyarlanan Chatroom, karizmatik William'ın açtığı bir sohbet odasında buluşan bir grup genci izliyor. Nowhere Boy filminde John Lennon'ı canlandıran Aaron Johnson'ın oynadığı William arkadaşça, yardımsever yaklaşımıyla saf gençleri kandırır. Kendi felaketine doğru ilerlerken, gerçek dünyadaki insanlara tahammülü yoktur William'ın. Yeni kurbanları Jim, Eva, Emily ve Mo, sanaldan gelen gerçek bir tehditle karşı karşıyadır.
"Ölüm Odası Chatroom" Devamını oku

Kategori:

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

    Filmin Puanı : 9.6
    Tür : Korku, Dram, Çocuk, Fantastik, Gizem, Gençlik, Gerilim, Macera, Aksiyon
    Yapım Yılı : 2011
    Ülke : ABD, İngiltere
    Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2011
    Yönetmen :
    David Yates
    Senarist :
    J.K. Rowling , Steve Kloves
    Oyuncular :
    Alan Rickman , Daniel Radcliffe , David Thewlis , Emma Thompson , Emma Watson , Gary Oldman , Gemma Jones , Helena Bonham Carter , Jim Broadbent , Julie Walters , Kelly Macdonald , Maggie Smith , Mark Williams , Michael Gambon , Miranda Richardson , Nick Moran , Peter Mullan , Rade Serbedzija , Ralph Fiennes , Robbie Coltrane , Rupert Grint , Tom Felton , Warwick Davis , Miriam Margolyes , Timothy Spall , John Hurt , Jason Isaacs , Ciarán Hinds , Helen McCrory , Simon McBurney , Sean Biggerstaff , Jamie Campbell Bower , Bonnie Wright , David Bradley , Clémence Poésy , Domhnall Gleeson , Alan Rickman , Evanna Lynch , Natalia Tena , Devon Murray , Jessie Cave , Chris Rankin , Ray Donn , Dave Legeno , James Phelps , Oliver Phelps , Matthew Lewis , Josh Herdman , Alfie Enoch , Mike Edmonds , Will Dunn , Michelle Fairley , James Currie , Christian Wolf-La'Moy , David Decio , Natalie Hallam , Paul Davies , Jeff Lipman , Afshan Azad , Shefali Chowdhury , Guy Henry , Andy Callaghan , Jessie Cave , Louis Cordice ,     Scarlett Byrne , Anna Shaffer , Isabella Laughland , Suzanne Toase , Elliott Francis , Tabatha St. Vincent , Elham Ehsas , Ryan Butcher , Toby Regbo , Jon Campling , Luke Newberry , Benedict Clarke , Ellie Darcey-Alden , Rohan Gotobed , Ninette Finch , Pauline Stone , Catherine Laine , Jamie McCleod-Ross , Aaron Virdee
    Yapımcı :
    J.K. Rowling , David Heyman , Lionel Wigram , David Barron , John Trehy , Tim Lewis
    Görüntü Yönetmeni :
    Eduardo Serra
    Müzik :
    Alexandre Desplat
    Süre : 162 dk.
    Dağıtıcı : Warner Bros
    Resmi Sitesi : http://www.harrypottercafe.com



   Filmin Konusu:
   'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2' Harry Potter film serisinin son macerası ve merakla beklenen son filmin ikinci bölümü. Destansı finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücüIük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter’ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir. Herşey burada sona erecektir.
"Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" Devamını oku

Kategori:

40

    IMDB Puanı : 6.3
    Filmin Puanı : 9.7
    Tür : Dram
    Yapım Yılı : 2009
    Ülke : ABD, Türkiye
    Gösterim Tarihi : 15 Temmuz 2011
    Yönetmen :
    Emre Şahin
    Senarist :
    Emre Şahin
    Oyuncular :
    Faruk Akgören , Deniz Çakır , Sarp Aydınoğlu , Yosi Mizrahi , Ntare Mwine , Rafi Emeksiz , Kofi Siriboe , Michael Chinyamurindi , Kwesi Boakye , Chioma Nwosu , Ali Atay , Enginay Gültekin , Tolga Akman , Aleeson Eka , Alexis Eka , Asuman Kostak , Brian Evaret Chandler , Charles Reese , Emin Çaylan , Funda Pelin Kurt
    Yapımcı :
    Sarah Wetherbee
    Görüntü Yönetmeni :
    Clint Lealos
    Süre : 89 dk.
    Dağıtıcı : Tiglon Film
    Resmi Sitesi : http://www.40thefilm.com/
    

    Filmin Konusu:
    Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi?

İstanbul'un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanıtlarını arıyor. 12 milyon nüfuslu kentte birbirini tanımayan üç kişi kendilerine bir yol bulmaya çalışırken bir çantanın peşine düşerler.

İstanbul'da çekilmiş olan 40, sürükleyici bir öyküyü belgesel tadı veren bir sinema diliyle anlatıyor. Çok şey var bu öyküde: İnanç, aşk, talih, kader, insan kaçakçılığı..

Sinemada en yüksek dijital görüntüyü alabilen ve Hollywood'da birçok filmde kullanılmaya başlanan RED Kamera ile çekilen ilk Türk filmi olan filmin Hollywood'da yaşayan genç yönetmeni Emre Şahin, ABD'de History Channel'in en yüksek reytingli showunu yapıyor.

Çekimleri İstanbul'da 1 ay, Hollywood'da 1 hafta sürmesi planlanan filmin, 2009'da Ekim ayında gösterime girmesi planlanıyor. 40, aynı zamanda 46. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Bölümü'nde yarışacak.

Filmin başrollerinden birini oynayan Uganda asıllı oyuncusu Ntare Mwine, Heroes dizisinde oynuyor. 40 -40
"40" Devamını oku

Kategori:

Yağmuru Bile Even The Rain

    IMDB Puanı : 7.3
    Filmin Puanı : 8.0
    Tür : Dram, Tarih
    Yapım Yılı : 2010
    Ülke : Fransa, İspanya, Meksika
    Gösterim Tarihi : 15 Temmuz 2011
    Yönetmen :
    Icíar Bollaín
    Senarist :
    Paul Laverty
    Oyuncular :
    Najwa Nimri , Gael García Bernal , Luis Tosar , Karra Elejalde , Raúl Arévalo , Vicente Romero , Carlos Santos , Juan Carlos Aduviri
    Yapımcı :
    Eric Altmeyer
    Görüntü Yönetmeni :
    Alex Catalán
    Süre : 103 dk.
    Dağıtıcı : M3
    Resmi Sitesi : http://www.tambienlalluvia.com/en/



   Filmin Konusu:
   İspanya’nın 2011 Oscar adayı Yağmur Bile, yönetmenlik, Kristof Kolomb ve temel insan hakları mücadelesini bir araya getiriyor. Senaryosu Ken Loach’un daimi senaristi Paul Laverty tarafından yazılan film, Icíar Bollaín’in 2007 yapımı dedektiflik hikâyesi Matahariler’in başarısını takip ediyor. Takıntılı idealist Sebastian, Kristof Kolomb ile ilgili bir film çekmeye kararlıdır, ama bu Hıristiyan kahramanın mitini tersine çevirecek, açgözlülüğünü ve vahşi eğilimlerini gösterecektir. En ucuz ve Latin Amerika’da en yerli ülke olan Bolivya’daki çekimler sırasında, Kolomb’dan 500 yıl sonra toplumsal huzursuzluk patlar. Halk en temel hayati madde olan su için savaşmaya başlamıştır..
"Yağmuru Bile Even The Rain" Devamını oku

Kategori:

Aşkın Halleri The Names of Love

    Filmin Puanı : 7.0
    Tür : Romantik, Komedi, Erotik
    Yapım Yılı : 2010
    Ülke : Fransa
    Gösterim Tarihi : 15 Temmuz 2011
    Yönetmen :
    Michel Leclerc
    Senarist :
    Baya Kasmi , Michel Leclerc
    Oyuncular :
    Sara Forestier , Zinedine Soualem , Jacques Gamblin , Lionel Jospin , Jacques Boudet , Carole Franck , Antoine Michel
    Yapımcı :
    Caroline Adrian , Antoine Rein , Fabrice Goldstein
    Görüntü Yönetmeni :
    Vincent Mathias
    Müzik :
    Jérôme Bensoussan
    Süre : 100 dk.
    Dağıtıcı : Tiglon
    Resmi Sitesi : http://www.namesoflovemovie.com/



   Filmin Konusu:
   Bayan Benmahmoud, hayat felsefesi “Savaşma, Seviş” olan özgürlükçü ve hümanist bir genç kadındır. Muhafazakar erkekleri baştan çıkarıp onları karşı cepheye çekmek hayattaki en büyük amacıdır.

Şu ana kadar pek çoklarını yoldan çıkarmış ve inanılmayacak sonuçlar elde etmiştir; ta ki yolun yarısına gelmiş bilim adamı Arthur Martin’le tanışana dek. Ailelerinin yaşadığı savaş ve soykırım trajedileri onları birbirlerine yakınlaştırır ve aşık olurlar!
"Aşkın Halleri The Names of Love" Devamını oku

Kategori:

Çatı Katı Loft

    Filmin Puanı : 8.7
    Tür : Gerilim
    Yapım Yılı : 2010
    Ülke : Hollanda
    Gösterim Tarihi : 15 Temmuz 2011
    Yönetmen :
    Antoinette Beumer
    Senarist :
    Bart De Pauw , Saskia Noort
    Oyuncular :
    Gijs Naber , Jamie Grant , Chico Kenzari , Carolien Spoor , Charlie Dagelet , Lies Visschedijk , Jeroen van Koningsbrugge , Sallie Harmsen , Sabine Soetanto , Barry Atsma , Katja Herbers , Dani Stauder , Hadewych Minis , Anna Drijver , Kim van Kooten , Paloma Aguilera Valdebenito , Maxim Van Someren
    Yapımcı :
    Hilde De Laere , Rachel van Bommel , Sander van Meurs
    Görüntü Yönetmeni :
    Danny Elsen
    Müzik :
    Wolfram de Marco
    Süre : 108 dk.
    Dağıtıcı : M3
    Resmi Sitesi : http://www.loftdefilm.nl/


   Filmin Konusu:
   Evli beş arkadaş, metresleri ve sevgilileri ile yaşayacakları özel anlar için trend bir ‘çatı katı’ kiralarlar. Ortak kiralanan bu çatı katının 5 adet anahtarı vardır ve her şey planladıkları gibi mükemmel gitmektedir. Bu durum çıplak bir kadın cesedinin çatı katındaki yatakta bulunmasına kadar devam eder. Kim olduğunu ve oraya nasıl geldiğini bilmedikleri bu meçhul kadın bir anda her şeyi altüst eder. Birbirlerini suçlamaya başlayan grup üyeleri haklarında çok şey bildiklerini düşündükleri arkadaşları hakkında aslında ne kadar az şey bildikleri gerçeğiyle
karşı karşıya kalırlar…
"Çatı Katı Loft" Devamını oku

Kategori:

'The Dark Knight Rises'dan ilk Afiş

Christopher Nolan'ın Batman efsanesini sona erdireceği serinin son filmi 'The Dark Knight Rises'ın ilk resmi posteri yayınlandı.

Gotham’ın yıkılışını gösteren posterin ardından ilk fragmanının da bu hafta yayınlanması bekleniyor.

Nolan’ın 2012 yılında gösterime girecek yeni Batman filminin kadrosunda, Christian Bale (Batman), Anne Hathaway (Kedi Kadın), Tom Hardy (Bane), Gary Oldman, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine ve Morgan Freeman yer alıyor.
"'The Dark Knight Rises'dan ilk Afiş" Devamını oku

Kategori: ,

Milyonluk Hurda Araçlar Şaşırtıyor

Birleşik Arap Emirlikleri kentlerinde hurdaya çıkarılmış veya çürümeye terkedilmiş Rolls-Royce, Bentley, Ferrari ve Porsche gibi markaları görmek artık sıradan bir olay.

Hurda Olmuş Araba Resimleri İçin Tıklayın
"Milyonluk Hurda Araçlar Şaşırtıyor" Devamını oku

Kategori: ,

Hurda Olmuş Araba Resimleri

















"Hurda Olmuş Araba Resimleri" Devamını oku

Kategori: