Buradasiniz: Anasayfa // , // Galatasaray Yeni Sezon Formaları

Galatasaray Yeni Sezon Formaları

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Sarı-Kırmızılılar, dünyanın en önemli markalarından Nike'ın ürettiği yeni sezon formalarını görücüye çıkardı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu tanıtımda formalar büyük beğeni toplarken, günlük kullanım için tasarlanan koleksiyon da tam not aldı.

Galatasaray’ın 2011-2012 sezonu formaları, dün Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen organizasyonla tanıtıldı. Çok sayıda davetlinin yanı sıra, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların da katıldığı tanıtımda formalara ilgi büyük oldu. Parçalı, sarı ve siyah renkli formalar camiadan olumlu puan alırken, en çok beğenilen forma sarı oldu. Tanıtımda, futbolcular mankenlik yaparken, oyuncuların hiçbir prova yapmadan sahneye çıktıkları belirtildi. Lise bahçesinde özel olarak hazırlanan alanda gerçekleştirilen organizasyonda, podyuma ilk olarak Arda, Kazım ve Ceyhun çıktı. Arda parçalı, Kazım sarı, Ceyhun ise sarı formayı tanıttı. Daha sonra tüm A Takım ve A2 Takım futbolcuları sırayla formaları, antrenman malzemelerini ve günlük giyim ürünlerini giyerek podyuma çıktılar. 

Tam 6 milyon Euro!

Teknik direktör Fatih Terim, tanıtıma yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte geldi. Tanıtım öncesi ve sonrasında, Genel Kurul üyeleri ve davetliler adeta Terim ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. İmparator da kimseyi kırmadan bol bol imza verdi ve fotoğraf çektirdi. Öte yandan, dünya devi Nike’ın Cim Bom’la müthiş bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Adidas’ın ardından Aslan’la anlaşan ünlü firmanın, kulübe yıllık 6 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

NE DEDİLER?

Adnan Öztürk
Güney Afrika’ya gittiğimde gördüm ki, ne kadar iri olurlarsa olsunlar tüm hayvanlar bir tedirginlik içindeydi. Ancak aslan korkusuz ve asilce gezip, istediğini de alıyordu. Futbolcularımız da bizim aslanlarımız. Dünya sizin ve istediğinizi, kimseden korkmadan, asilce alın. Sırtınızda taşıdığınız forma size bu gücü verecek.

Fatih Terim
Ben en çok parçalı formayı beğendim. Bana göre ‘parçalı’  forma Galatasaray’ın vazgeçilmezidir. Sarı forma ise özlemi ifade ediyor. Yeni sezonda umarız bu formalarla büyük başarılar elde ederiz. Formalar güzel, içindekiler de daha güzel olacaktır.

Nike Türkiye Genel Müdürü Matthijs Visch
Türkiye’nin ve dünyanın en önemli kulüplerinden biriyle güç birliği içindeyiz. Taraftarının tutkusu ve ruhu bu işbirliğini daha da anlamlı kılıyor. Galatasaray’ın dünyaca tanınan ruhu geri dönüyor.

Arda
Galatasaray ruhu, Fair-Play içinde mücadele edip, sonuç ne olursa olsun formanın hakkını vermek demektir. Biz de elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışacağız.

Servet
Taraftarımız bilsin ki, onları mutlu etmek için bu sezon canla başla çalışacağız. Onları üzmek istemiyoruz. Biz onlardan daha çok üzülüyoruz. Söke söke en iyisini yapıp başarılı olacağız.

Sabri
Tüm formaları çok beğendik. Ancak parçalının yeri bir başka.

Yekta
Umarım formaları hak ettiği gibi taşırız. Avusturya kampı zor geçti. Ancak başarılı olmak için bunlar şart. Almanya kampında da sakatlık olmamasını umuyoruz. Taraftarı bu sezon üzmek istemiyoruz.

Kazım
Türkiye’ nin en büyük kulübü Galatasaray  ve burada olmak benim için bir onur. Bu formalarla tarih yazmak istiyoruz.

Ceyhun
Galatasaray çok büyük bir camia ve tek hedef şampiyonluk. Her şeyimizi ortaya koyup o hedefe ulaşmak istiyoruz.

Galatasaray Yeni Sezon Formaları İçin Tıklayın
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori: ,

Yorum Yazınız.