Buradasınız: Anasayfa // Haziran 19, 2011

Gülşen Yeni Biri Single Albümü Dinle

Albüm Tracklist
01. Yeni Biri
"Gülşen Yeni Biri Single Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Ayşegül Aldinç Li Lal Lal La La Albümü Dinle

Albüm Tracklist
01.Li Lal Lal La La
02.Li Lal Lal La La ( Burak Yeter Remix)
03.Li Lal Lal La La (Karaoke Version)
"Ayşegül Aldinç Li Lal Lal La La Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Aslan Drogba

Hiddink'le flört eden Chelsea, Villas-Boas'la prensip anlaşmasına vardı. Takımı gençleştirmek için düğmeye basan 'Yeni Mourinho'nun planlarında 33'lük Drogba'ya yer yok... Gelişmeleri takip eden Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, dün sabah apar topar Londra'ya uçtu. Fildişili yıldızın imzayı atması an meselesi.

Atletico Madrid ile anlaşılmasına rağmen Diego Forlan’ın gelmeme konusundaki ısrarlı tavrı sonrası forvet arayışında yeniden 1 numaralı hedefi Didier Drogba’ya dönen Galatasaray, Fildişili yıldızın işini bitirme noktasına geldi. Kısa bir süreç içerisinde Monaco-Porto-Londra-İstanbul hattında yaşanan gelişmeler; 33 yaşındaki süperstarı, Sarı-Kırmızılı formaya iyice yaklaştırdı. Üç gün önce 12 yıldır birlikte yaşadığı 3 çocuğunun annesi Lalla Diakhite ile Monaco’da evlenen ünlü yıldız, kulübü Chelsea’den gelen 1 yıllık sözleşme uzatma teklifini, süresi kısa olduğu gerekçesiyle geri çevirmişti. Ancak taraflar arasında ipler kopmamış, gelecek yeni teknik direktörün vereceği rapora göre son bir görüşme yapılması kararı alınmıştı. A Milli Takım’ı çalıştıran Guus Hiddink, Chelsea’nin başına geçseydi; Drogba’nın kalmasını isteyecekti. Ancak İnter’in teklifini reddeden Porto’nun yeni Mourinho’su Villas-Boas’ın dün İngiliz deviyle prensip anlaşmasına vardığı açıklandı. Takımı gençleştirmek isteyen Villas-Boas’ın imzayı atması ise 33’lük Drogba’nın Mavi-Beyazlı forma altındaki macerasının sona ermesi anlamına geliyor.

Öztürk apar-topar Londra’da
Üst üste yaşanan bu gelişmelerden sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, dün sabah saatlerinde apar-topar Londra’ya uçtu. Öztürk, özel işleri nedeniyle bu seyahati gerçekleştirdiğini söylüyor. Ancak Öztürk’ün yakın dostu Roman Abramovich ile Drogba transferini bu kez mutlak suretle bitirmek için Ada’ya gittiği öğrenildi. Chelsea’nin eski CEO’su Peter Kenyon’ın da bu transfer operasyonunda Sarı-Kırmızılılar’a aracılık ettiği bildirildi. Forlan’dan umudunu kesen Galatasaray’ın, Uruguaylı’dan daha büyük bir isim olan Drogba’yı TT Arena’ya getirip, taraftarını çıldırtacak, sezonun en büyük bombasına imza atması artık an meselesi...

Son dakika: Fenerbahçe de devrede
Yabancı oyuncu transferinde adımlarını sağlam atan Fenerbahçe’nin, Didier Drogba için devreye girdiği ileri sürüldü. Galatasaraylı yöneticilerle iletişimde olan Chelsea yetkilileri, dün gece geç saatlerde, “Fenerbahçe
kulübünün bir yöneticisi, Drogba’nın menaceriyle temasa geçti” bilgisini verdi. Galatasaray kanadının ısrarına rağmen İngilizler, Fenerbahçeli idarecinin ismini açıklamadı. Bu sürpriz gelişme Cim Bom’da panik yarattı.
Raşit Altun
"Aslan Drogba" Devamını oku

Kategori:

Tomas Ujfalusi imzaladı

Galatasaray, Atletico Madrid'den ilk transferini resmen gerçekleştirdi. Önceki gün İstanbul'a getirilen Tomas Ujfalusi'yle seneliği 2.2 milyon Euro'dan 2 yıllık kontrat yapıldı

Sarı-Kırmızılı yönetim, geçtiğimiz perşembe günü yapılan Madrid seferinin ilk meyvesini dün aldı. Galatasaray, Atletico Madrid’le anlaşmaya vardıktan sonra, Tomas Ujfalusi’yi önceki gün İstanbul’a getirmişti. Çek stoperle Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya varan Cim Bom, dün Ujfalusi’yi Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirdi. Yapılan kontrollerde, başarılı savunmacıda bir soruna rastlanmadı. Ardından Tomas Ujfalusi, kendisini 2 yıllığına Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüpten, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan bilgilendirmede, tecrübeli stopere 2.2 milyon garanti para ve ayrıca maç başına 15 bin Euro ödeneceği belirtildi. Ayrıca bu oyuncu için Atletico Madrid’e 2 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

Atletico taraftarı isyanda!
3 sezondur Atletico Madrid forması giyen Tomas Ujfalusi’nin Galatasaray ile anlaşması İspanyol ekibinin taraftarlarını çok üzdü. Marca Gazetesi’nin “Ujfalusi’nin Galatasaray’a satışı doğru mu?” başlığı altında açılan ankete katılan 15 binin üzerindeki okuyucu yüzde 61.5 oranında “Hayır” cevabını verdi. Ankete katılanların yüzde 38.5’luk oranı ise Çek savunmacının Sarı-Kırmızılılar’a gitmesini doğru buluyor.
"Tomas Ujfalusi imzaladı" Devamını oku

Kategori:

Güiza Evine Dönüyor

İspanyol spor gazetesi AS, Getafe Kulübü'nün, Fenerbahçe'de forma giyen Daniel Güiza ile yeniden ilgilendiğini yazdı. 

Dün yaptığı haberde, “Getafe bir 9 numara arıyor ve yeniden Güiza’ya teklif götürüyor” ifadelerini kullanan AS, geçtiğimiz hafta adı Atletico Madrid ile anılan Güiza’nın bu kez de Getafe için düşünüldüğünü yazdı. Gazete, Getafe Kulübü Spor Direktörü Toni Munoz’un forvette Güiza’yı düşündüklerini açıkça ifade ettiğini belirterek, Güiza dışında Valencia’dan Isco’nun da alternatif isim olarak konuşulduğunu kaydetti.
"Güiza Evine Dönüyor" Devamını oku

Kategori:

Aziz Yıldırım'ın ilk Hedefi Kirilenko

Gelecek sezon maçlarını yapımı tamamlanacak olan Ülker Arena'da oynayacak Fenerbahçe Ülker, bir dünya yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın hedefindeki ilk isim Andrey Kirilenko.

Sezonu şampiyonlukla kapayan, Bojan Bogdanovic ve James Gist ile anlaşan Fenerbahçe Ülker, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmayı planlıyor. Yeni sezonda maçlarını Ataşehir’de yapımı tamamlanmak üzere olan Ülker Arena’da oynayacak olan Sarı-Lacivertliler’in hedefindeki isim NBA’de Utah Jazz forması giyen Andrey Kirilenko. Gelecek sezon Avrupa’da da büyük başarı hedefleyen Fenerbahçe’de, Başkan Aziz Yıldırım’ın Kirilenko için günler öncesinden nabız yoklamaya başladığı belirlendi.

10 yıldır NBA’de forma giyen 30 yaşındaki Rus basketbolcu, basketbol tarihinin en iyi blok yapan oyuncuları arasında gösteriliyor. 2.06’lık Krilenko, Utah forması giyen Türk oyuncu Mehmet Okur’un da takım arkadaşı.

Lakabı AK-47
Sert savunması ve smaçlarıyla basketbolseverlerin gönlünde taht kuran Krilenko’nun Utah’ta 47 numaralı formayı giymesinin altındaki hikaye de bir hayli ilginç. Rus oyuncunun 47 numaralı formayı giymesindeki sebep, adının ve soyadının baş harfleri ve forma numarası yan yana gelince AK-47 (Kalaşnikov) adlı Rus silahını akla getirmesi. Krilenko’nun lakabı da ‘AK-47.’

Alternatifleri hazır
Öte yandan Sarı-Lacivertliler’in, Krilenko’ya Sarı-Lacivertli formayı giydirememesi durumunda alternatifleri belirlediği öğrenildi. Bu isimlerden öncelikli olanının Olympiakos’ta koç İvkovic ile sorunları bulunan Bourousis olduğu belirtiliyor. 28 yaşındaki Bourousis’in açıklamaları da oyuncunun Fenerbahçe Ülker’e geleceği iddialarını güçlendiriyor. 2.16’lık Yunan basketbolcu son açıklamasında Olympiakos’tan ayrılmak istediğini yinelerken, Panatinaikos’a gitmeyeceğinin altını çizdi. Sarı-Lacivertliler’in listesindeki bir diğer isim ise Theodoros Papaloukas... Olympiakos’un 34 yaşındaki 2.00’lık guardının Fenerbahçe Ülker’e gelmesindeki en büyük engel ise Barcelona’ya transfer olmayı istemesi olarak gösteriliyor.
"Aziz Yıldırım'ın ilk Hedefi Kirilenko" Devamını oku

Kategori:

Beşiktaşta Yollanacaklar Listesi

Amerika'daki tatili biten Tayfur Havutçu dün İstanbul'a döndü, ayağının tozuyla Başkan Demirören'le durum değerlendirmesi yaptı. Genç hoca, kadronun 24 kişiye indirilmesini istedi. Gençlere şans tanımak isteyen başarılı teknik adam, fazla forma şansı bulamayan isimlerin kiralanmasını istedi. Böylece gençler hem deneyim kazanacak, hem de Beşiktaş'a hazır dönecek

Ücretleri yüksek yabancılar ve yaşı ilerlemiş isimlerle yollar ayrılacak. Böylece hem takımda kan değişimi yaşanacak, hem de forma mücadelesi üst düzeyde yaşanacak

Beşiktaş’ta tüm transferler yeni sezon hazırlıkları öncesinde başarıyla noktalanırken Başkan Yıldırım Demirören, “Artık top hocamız Tayfur Havutçu ve futbolcularda” açıklamasını yapmıştı. Amerika’daki tatilinin ardından dün Türkiye’ye dönen Tayfur Havutçu da zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Başkan Yıldırım Demirören’le bir görüşmede bulunan genç teknik adam, kadronun 24 kişiye indirilmesini istedi.

Böylece kadroyu çok daha iyi kullanabileceğini dile getiren Havutçu, “Takım içerisindeki rekabet artacak. Ayrıca tüm futbolculardan da iyi faydalanabileceğim. 24 kişilik kadro bize yeter” ifadesini kullandı. Başkan Yıldırım Demirören’e bir liste sunan Havutçu takımda kalacak, gidecek ve kiralanacak oyuncuları belirledi. Transferler için Başkan’a teşekkür eden Havutçu, kaleci transferi olmazsa da altyapıdan genç bir isimle yola devam edebileceklerini sözlerine ekledi.

Tayfur Havutçu’nun planlarında  gençler önemli rol oynuyor. Beşiktaş ile 1 senesi opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayan başarılı çalıştırıcı, geleceğin de planlarını yapıyor. Bu yüzden özellikle altyapıdan gelen gençlere büyük önem veriyor. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen yeni sezonda gençlere şans vermenin zor olacağına inanan Havutçu, A2 takımdan yetişen isimleri kiralık olarak gönderip, gelecek sene için hazır bir şekilde geri almayı düşünüyor. Özellikle Onur Bayramoğlu, Cumali Bişi, Atınç Nukan, Doğukan Pala gibi oyunculara çok güvenen Havutçu, gençleri Bank Asya Ligi’ndeki takımlarda bir sene oynatıp, gelişimlerini görmek istiyor.
Yönetimin de bu projeye çok olumlu baktığı ve bir kaç takımla görüşmelerin şimdiden başladığı dile getirildi. Yeni sezonda Necip’e daha çok şans tanımayı planlayan Havutçu, transfer edilen genç gurbetçilerden de çok şey bekliyor.

Kara Kartal’da en çok merakla beklenen konu da gidecek isimler... Bu konudaki net kararını da veren Tayfur Havutçu, çalışmak istemediği oyuncuları da yönetime bildirdi. Futbolundan çok özel yaşamıyla gündemde kalan ve özellikle Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kartla tepki toplayan Matteo Ferrari ‘gidecekler’ listesinin ilk sırasında... Başkan Yıldırım Demirören’in, ‘İstanbul’da tatil yapıyor’ dediği İtalyan yıldızın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Rodrigo Tabata için de Katar takımı Al Rayyan’la görüşmeler devam ediyor. Filip Holosko ve Michael Fink de gelişmeleri yakından takip ediyor ve bir yandan da takım arıyor.
Nobre inat ediyor
Tayfur Havutçu’nun raporu doğrultusunda Siyah-Beyazlı yönetim, yerli statüsünde oynayan Mert Nobre’yi de transfer listesine koydu. Sadece Mersin İdman Yurdu’nun istediği Nobre, yıllık 2 milyon 200 bin Euro’luk kazancı nedeniyle kadro dışı da kalsa Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyor. Nobre’nin 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.
"Beşiktaşta Yollanacaklar Listesi" Devamını oku

Kategori:

Borsada Büyük Operasyon: 30 Gözaltı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, borsada manipülasyon yaptığı iddia edilen 30 kişi gözaltına alındı.

Eski milli kaleci Engin İpekoğlu'nun da gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda(İMKB) manipülasyon yapıldığı iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 30 kişiyi gözaltını alındı.

Sabah saatlerinde Sarıyer, Beşiktaş ve Başakşehir'de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheliler arasında iş adamı, broker ve aracı kurum çalışanlarının da bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

İPEKOĞLU: GÖZALTI DEĞİL İFADE VERMEYE GELDİM
Gözaltına alınan şüphelilerin bir bölümü sağlık kontrolünden geçrildikten sonra emniyete getirildi. Sağlık kontrolü için hastanaye getirilenler arasında eski milli kaleci İpekoğlu da yer aldı. İpekoğlu "neden gözaltına alındınız" sorusunu "gözaltı değil ifade vermek için getirildim" diye yanıtladı.

Profesyonel sporculuk yaptığı dönemde hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'nin de kaleciliğini yapan İpek, geçen yıl Guus Hiddink'in Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne getirilmesiyle A Milli Takım Antrenörü olmuştu.

Soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artacağı ifade edildi.
"Borsada Büyük Operasyon: 30 Gözaltı" Devamını oku

Kategori: , ,

BDP'nin Yemin Formülü

BDP’li Şerafettin Elçi, Meclis’teki yemin töreninde ‘kriz oluşturmak’ istemediklerini söyledi; buldukları formülü de bu sözlerle özetledi..

BDP bu kez TBMM’de kriz çıkarmayacaklarını, ancak edecekleri yemine de bağlı kalmayacaklarını şimdiden ilan  etti.

Diyarbakır’dan bağımsız milletvekili olan Şerafettin  Elçi, “Milletvekili yemini ırkçı, faşizan, Türk şoven anlayışıyla hazırlanmış. Gürültü patırtı çıkartma niyetimiz yok. Kürsüden o yemini okuruz. Ama bağlı kalmayız” dedi.

Vatan Gazetesi’nden Şebnem Hoşgör’ün haberine göre KCK davasından tutukluyken milletvekili seçilen arkadaşlarının serbest bırakılmamaları halinde TBMM’ye gelmeyeceklerini ve Meclis’i tanımayacaklarını ilan eden BDP destekli bağımsız milletvekillerinden, şimdi de “yemin itirazı” geldi. Yemin törenine katılmaları halinde Anayasa’da yer alan milletvekili andını herhangi bir şekilde değiştirmeden aynen okuyup, yemin töreninde herhangi bir tartışmaya meydan vermeyeceklerini ifade eden bağımsızlardan, “yemini ederiz, ama bizi bağlamaz” çıkışı geldi.

METNİ AYNEN OKUYACAĞIZ
BDP desteğiyle Diyarbakır’dan bağımsız milletvekili seçilen Şerafettin Elçi, dün seçim çalışmalarında kendisine destek olan ekibe Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’nin piknik alanında yemek verdi. Elçi burada yaptığı konuşmada, “Parlamentoda edilecek yemini kabul etmemiz mümkün değil. Bu yemin faşizan bir anlayışla, sadece Türk şoven anlayışıyla hazırlanmış bir yemindir. Hiçbir zaman bu yemin bizim kabulleneceğimiz, benimseyeceğimiz, siyasi mücadele olarak bağlı kalacağımız bir yemin değil. Bunu herkes böyle bilsin. Anayasa’nın tamamını değiştirmek istediğimiz gibi bu yeminin de değişmesi için mücadele vereceğiz” dedi.

YEMİN EDENLER DE UYMUYOR
Diyarbakır’dan yaptığı bu açıklamayla ilgili VATAN’ın sorularını yanıtlayan Elçi, önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen yemin töreninde kürsüden Anayasa’daki metni aynen okuyacağını, metin dışına çıkmayacağını herhangi bir ekleme yapmayacağını söyledi. “Yemin metni neyse Anayasa’nın gereği neyse onun gereğini yerine getireceğiz. Bununla ilgili bir gürültü patırtı çıkartmaya niyetimiz yok” diyen Elçi, yeminin kendisini bağlamayacağı yönündeki görüşünü tekrar vurgularken, “Hiç kimse de bu metni savunamaz. Zaten hiç kimse bağlı değil ki o metne. CHP’liler yemin ediyor, Atatürk ilkelerinde devrimcilik yok mu? CHP’nin devrimciliği mi kaldı? Devletçilik var. CHP’liler devletçi mi? MHP ve AKP’liler için de aynı şey. O yemine kimse bağlı değil. Yemini edenlerin hiçbirisi o yeminin gereğini yerine getirmiyor” şeklinde konuştu.

SAKIK DA DESTEK VERDİ
BDP destekli Bağımsız Milletvekili Sırrı Sakık da Elçi’nin görüşlerine destek verdi. Yemin töreninde herhangi bir olay çıkartmayacaklarını vurgulayan Sakık, “1991’de de yeminin herkesi kucaklamadığını ırkçı bir yemin olduğunu söylemiştik. Halen bu görüşümüz devam ediyor. Dünya değişiyor Türkiye değişmiyor. Bizim verdiğimiz kavganın nedeni de bu çoğulculuk yok, içinde tek kimlik var. Sorunlarımızı çözmeyen bu işte. Toplumun her kesimini kucaklayacak bir toplumsal sözleşme niteliğinde Anayasa değişsin diyoruz” dedi.

DYP’DEYKEN ETMİŞTİ ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ?
TBMM eski Başkanlarından İsmet Sezgin ise, Şerafettin Elçi’nin “yemin bizi bağlamaz” çıkışıyla ilgili VATAN’a şunları söyledi: “Şerafettin Elçi Bey DYP Milletvekili olarak bu yemini yaptılar. Bu yemin çerçevesinde görevlerini ifa ettiler. O tarihten bu yana ne geçti ki bu yeminin gereğini yapmayacağım diyebiliyor. Yemine uymayacağım demeyi yakıştıramadım.”

İŞTE BDP’NİN TEPKİ GÖSTERDİĞİ SÖZLER
82’de yemine ‘Büyük Türk milleti’ eklendi

1982 Anayasa’sıyla, milletvekilinin yemin metninde kapsamlı değişiklik yapıldı. Yemin metnine “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalma”, “Anayasa’ya sadakatten ayırlamama” ve “Büyük Türk Milleti önünde” ifadeleri 82 Anayasası ile konuldu.

BDP kökenli bağımsız milletvekillerinin “etnik kimlikten sıyrılmasını” istediği yemin metni 1961 Anayasası’nda şöyleydi: “Devletin bağımsızlığını, vatanın ve milletin bütünlüğünü koruyacağıma; milletin kayıtsız şartsız egemenliğine, demokratik ve laik cumhuriyet ilkelerine bağlı kalacağıma ve halkın mutluluğu için çalışacağıma namusum üzerine söz veririm.”

ZANA’NIN KÜRTÇE YEMİNİ MECLİS’İ AYAĞA KALDIRMIŞTI
Leyla Zana, 1991 yılında TBMM kürsüsüne başında ‘sarı-yeşil-kırmızı’ bir bantla çıkmış, yeminin sonunda Kürtçe, “Bu yemini Türk ve Kürt halklarının kardeşliği için ediyorum” demişti. İlk Kürt kadın Milletvekili olarak TBMM kürsüsüne çıkan Zana, yemini Kürtçe edince, Parlamento birbirine girmiş, kızılca kıyamet kopmuştu.

DİCLE SAVUNMASINI SÖZLÜ YAPACAK
Seçimde aldığı oylarla Diyarbakır bağımsız milletvekili seçilerek mazbatasını alan Hatip Dicle, hakkındaki hapis cezası nedeniyle YSK(Yüksek Seçim Kurulu)’nın istediği savunmayı bugün veya yarın sözlü olarak yapacak. Avukatı Fethi Gümüş’ün verdiği bilgiye göre Dicle’nin savunmasını avukatlarıyla birlikte sözlü olarak yapma talebi kabul edildi. Seçimin kesin sonuçlarını yarın ya da Perşembe günü açıklayacağını bildiren YSK’nın da bu süre zarfında Dicle ile ilgili kritik kararı vereceği belirtildi.

YEMİN TÖRENİ HAFTAYA
24. Dönem parlamentosunun yemin töreni haftaya kaldı. TBMM Başkanlığı’nın seçim sonrası hazırladığı taslak programda milletvekillerinin yemin edeceği 24. dönem parlamentosunun ilk birleşiminin 24 Haziran’da yapılması planlanmıştı. Ancak kesin sonuçların YSK’ca ilanı gecikince, yemin töreninin tarihi de sarktı. YSK Başkanı Ali Em, seçimin kesin sonuçlarını yarın veya Perşembe günü ilan edeceklerini bildirdi. Buna göre milletvekilleri YSK sonuçları 22 Haziran’da ilan ederse 27 Haziran Pazartesi, Perşembe açıklarsa 28 Haziran Salı günü yemin için kürsüde olacak.
"BDP'nin Yemin Formülü" Devamını oku

Kategori: ,

Soner Sarıkabadayı itiraz Albümü Dinle

Albüm Tracklist
1)İtiraz
2)Seveni Arıyorum
3)İtiraz Up
4)Seveni Arıyorum Mix
5)İtiraz Live
"Soner Sarıkabadayı itiraz Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Lady GaGa – Born This Way Zedd/Michael Woods/Dada Life Remix Albümü Dinle

Albüm Tracklist
1-)Lady GaGa – Born This Way (Dada Life Remix)
2-)Lady GaGa – Born This Way (Michael Woods Remix)
3-)Lady GaGa – Born This Way (Zedd Remix)
"Lady GaGa – Born This Way Zedd/Michael Woods/Dada Life Remix Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Keremcem Hayata Albümü Dinle

Albüm Tracklist
    Vurgun 
    Küstüm Hayata 
    Bir Daha Sevemem Ben 
    Haydi Öp 
    Oyun 
    Boynunu Bükme 
    Kandırıyor Aşk 
    Veda Edersek 
    Masal Gibiydin 
    Olur Ya 
    Bir Kalbim Var Benim
"Keremcem Hayata Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Sibel Can Seyyah Albümü Dinle

Albüm Tracklist
01. Yok Yok
02. Hançer
03. Arası Yok Mu?
04. Beyaz Sayfa
05. Suistimal
06. Son Vapur
07. Sebep
08. Ne Olursun
09. Mucize
10. Bize Üzüldüm
11. Eloğlu
12. Seyyah
"Sibel Can Seyyah Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Hadise Aşk Kaç Beden Giyer? Albümü Dinle

Albüm Tracklist
1.Burjuva
2.Mesajımı Almıştır O
3.Aşk Kaç Beden Giyer
4.Kalbine Yalan Bulma
5.Melek
6.Yetenek
7.Superman
8.Macera
9.Harakiri
"Hadise Aşk Kaç Beden Giyer? Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Betül Demir Mıknatıs Albümü Dinle

Albüm Tracklist
01. Hop Dedik
02. Mıknatıs
03. Beni Mazur Gör
04. Yaya
05. Herkes Haklı ( Radio Version )
06. Küfür
07. Üşüdüm
08. Yola Devam
09. Herkes Haklı ( Club Version )
10. 14 Şubat
11. İlaç
"Betül Demir Mıknatıs Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Yüksek Sadakat Live It Up Albümü Dinle

Albüm Tracklist
Live It Up Orijinal Versiyonu
Live It Up Rueben De Lautour Remix (Radio Edit)
Live It Up Rueben De Lautour Remix (Extended Mix)
Live It Up West Coast Mix
Live It Up Karaoke Versiyon
"Yüksek Sadakat Live It Up Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Berksan Su Albümü Dinle

Albüm Tracklist
Kara Melek
Söz: Berksan Müzik: Berksan, Turaç Berkay Özer
Ay Ay
Söz & Müzik: Berksan
Büyük Yalan
Söz: Berksan Müzik: Phoebus Tassopoulos
Sorma
Söz & Müzik: Berksan
Kınalı Kadınım
Söz & Müzik: Berksan
Dram
Söz & Müzik: Berksan
Su
Söz & Müzik: Berksan
Ölüyorum
Söz & Müzik: Berksan
Cehennem
Söz & Müzik: Berksan
Yangın
Söz & Müzik: Berksan
Hoşuma Gider
Söz: Berksan Müzik: Berksan, Turaç Berkay Özer
Sorma (Remix)
Söz & Müzik: Berksan
"Berksan Su Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Murat Boz Aşklarım Büyük Benden Albümü Dinle

Albüm Tracklist
1-Hayat Öpücüğü
Söz: Reşit Gözdamla Müzik: Bülent Ay, Reşit Gözdamla
Düzenleme: Mert Ali İçelli
2-Aşklarım Büyük Benden
Söz: Cansu Kurtcu Müzik: Fettah Can
Düzenleme: Mert Ali İçelli
3-Soyadımsın
Söz & Müzik: Fettah Can
Düzenleme: Mert Ali İçelli
4-Bulmaca
Söz: Gökhan Şahin Müzik: Emrah Karaduman
Düzenleme: Mert Ali İçelli
5-Bize Kıyma
Söz & Müzik: Elif Nun İçelli
Düzenleme: Mert Ali İçelli
6-Geri Dönüş Olsa
Söz: Deniz Erten Müzik: Erdem Kınay
Düzenleme: Erdem Kınay
7-Korkma
Söz & Müzik: Gülşah Tütüncü
Düzenleme: Ozan Doğulu
8-Kalamam Arkadaş
Söz: Ayşe Özyılmazel Müzik: Mert Ekren, Ayşe Özyılmazel
Düzenleme: Mert Ekren
9-Aşkın Suçu Yok
Söz & Müzik: Çisel Onat
Düzenleme: Mustafa Ceceli
"Murat Boz Aşklarım Büyük Benden Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

İsrail ve Türkiye Gizli Görüşmeler Yapıyor

Haaretz gazetesi, İsrailli yetkililerin Türk mevkidaşlarıyla gizli görüşmeler yaptığını öne sürdü.

Haaretz gazetesinde Barak David imzasıyla yayımlanan haberde, İsrailli yetkililerin iki ülke arasında 2 yıldan fazla süredir devam eden diplomatik gerginliği aşmak adına Türk mevkidaşlarıyla gizli görüşmeler yaptığı öne sürüldü. İsrail yönetiminden üst düzey bir yetkilinin verdiği bilgiye dayandırılan haberde, görüşmelere ABD’nin de destek verdiği ifade edildi.

Türk Dışişleri Bakanlığı’ndan bir kaynak ve ABD’li bir yetkili görüşmelerin yapıldığını doğruladı. Ancak, İsrail Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı bu konuda bir açıklama yapmayı reddetti.

Görüşmelerin Başbakan Binyamin Netanyahu’yu temsil eden İsrailli bir yetkiliyle, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu arasında gerçekleştiği verilen bilgiler arasında.

BM’DE AYLAR SÜREN GÖRÜŞMELER
Öte yandan, geçen yıl diplomatik krize neden olan Gazze filosuyla ilgili kurulan Birleşmiş Milletler (BM) soruşturma komitesindeki İsrail ve Türkiye temsilcileri Yosef Ciechanover ve Özdem Sanberk arasında da görüşmeler yapılıyor. Aylardan beri BM komitesinde çalışan iki temsilci, İsrail ve Türkiye’nin arasındaki filo krizini sonlandırmak için uzlaşma sağlamaya çalışıyor.

Ayrıca, ABD’nin başta bu ay sonunda yola çıkacağı düşünülen yeni Gazze filosunu durdurmak ve İsrail-Türkiye ilişkilerini geliştirmek için üst düzey Türk yetkililerle temas halinde olduğu bildirildi. Cumartesi günü ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton mevkidaşı Ahmet Davutoğlu ile görüşerek İHH’nin gemisi Mavi Marmara’nın yeni filoya katılmama kararından duyduğu memnuniyeti iletmişti.
"İsrail ve Türkiye Gizli Görüşmeler Yapıyor" Devamını oku

Kategori: ,

Doğuş Beşibiyerde Albümü Dinle

Albüm Tracklist
1. İçime Atıyorum Aşk
2. Bende Yok Sende Yok
3. Ha Bugün Ha Yarın
4. Kırıla Kırıla
5. Yorgundur Yıllar
"Doğuş Beşibiyerde Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

ÖSYM’den Bir Havadis Daha

Skandallarla gündemden düşmeyen ÖSYM, yine bir yanlışlık yaptı.

ÖSYM’nin, kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmek isteyen adaylar için hazırladığı KPSS Tercih Kılavuzu’nu bir ay önce yanlışlıkla yayınladığı ortaya çıktı.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; ÖSYM KPSS klavuzunu bir ay önce yanlışlıkla duyurdu.

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, 6 Mayıs’ta yaptığı açıklamada Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile memur alımlarının seçim öncesinde durdurulduğunu, alımların seçimden sonra yapılacağını kaydetmişti.

Ancak bu açıklamaya karşın, kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmek isteyen adaylar için hazırlanan KPSS 2011 Tercih Kılavuzu’nun açıklamanın yapıldığı günlerde ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlandığı ortaya çıktı. 17 bin kişilik alımlarının duyurulduğu kılavuz, koordinasyon hatasından dolayı yayınlandıktan sonra ise hemen kaldırıldığı ancak bu süre zarfında bir çok kişi tarafından alındığı anlaşıldı.

ÖSYM, 16 Haziran’da yaptığı duyuruda tercih kılavuzunun, tercihlerin yapılacağı 20 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak, ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunlarının merakla beklediği kılavuz, birkaç gün önce internette yer alan paylaşım portalı hotfile.com üzerinden yayılmaya başlandı.

Kılavuz ile tercih yapabilmek için 10 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan soruların sızdığı KPSS Lisans ve 28 Kasım 2010’da yapılan KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sınavlarına girilmiş olması gerekiyor. Kılavuzda, kamu kurum ve kuruluşlarının atama yapacakları boş kadro ve pozisyonların listesi yer alıyor. Toplam 17 bin kadronun yer aldığı listede, personel alacak kamu kurumlarının içerisinde üniversiteler ve belediyeler de bulunuyor.

ÖSYM’nin, kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmek isteyen adaylar için hazırladığı KPSS Tercih Kılavuzu’nu bir ay önce yanlışlıkla yayınladığı ortaya çıktı.

Skandallarla gündemden düşmeyen ÖSYM, yine bir yanlışlık yaptı.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; ÖSYM KPSS klavuzunu bir ay önce yanlışlıkla duyurdu.

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, 6 Mayıs’ta yaptığı açıklamada Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile memur alımlarının seçim öncesinde durdurulduğunu, alımların seçimden sonra yapılacağını kaydetmişti.

Ancak bu açıklamaya karşın, kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmek isteyen adaylar için hazırlanan KPSS 2011 Tercih Kılavuzu’nun açıklamanın yapıldığı günlerde ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlandığı ortaya çıktı. 17 bin kişilik alımlarının duyurulduğu kılavuz, koordinasyon hatasından dolayı yayınlandıktan sonra ise hemen kaldırıldığı ancak bu süre zarfında bir çok kişi tarafından alındığı anlaşıldı.

ÖSYM, 16 Haziran’da yaptığı duyuruda tercih kılavuzunun, tercihlerin yapılacağı 20 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak, ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunlarının merakla beklediği kılavuz, birkaç gün önce internette yer alan paylaşım portalı hotfile.com üzerinden yayılmaya başlandı.

Kılavuz ile tercih yapabilmek için 10 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan soruların sızdığı KPSS Lisans ve 28 Kasım 2010’da yapılan KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sınavlarına girilmiş olması gerekiyor. Kılavuzda, kamu kurum ve kuruluşlarının atama yapacakları boş kadro ve pozisyonların listesi yer alıyor. Toplam 17 bin kadronun yer aldığı listede, personel alacak kamu kurumlarının içerisinde üniversiteler ve belediyeler de bulunuyor.
"ÖSYM’den Bir Havadis Daha" Devamını oku

Kategori: ,

Teoman Aşk & Gurur Albümü Dinle

Albüm Tracklist
01.Tek Başına Dans
02.Bana Öyle Bakma
03.İstanbul’da
04.Romantik
05.Bak Hayatına
06.Yıllar Sonra
07.Tesadüfen
08.Ölüm Işığa Uzanmış
09.Martılar
10.Sahilde Bir Sarhoş
"Teoman Aşk & Gurur Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Lady GaGa Born This Way Albümü Dinle

Albüm Tracklist
01. Marry The Night
02. Born This Way
03. Government Hooker
04. Judas
05. Americano
06. Hair
07. Scheisse
08. Bloody Mary
09. Bad Kids
10. Highway Unicorn (Road To Love)
11. Heavy Metal Lover
12. Electric Chapel
13. You And I
14. The Edge of Glory
"Lady GaGa Born This Way Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Emre Altuğ Zil Albümü Dinle

Albüm Tracklist
    Zil
    Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Düzenleme: Mert Ali İçelli
    Tek Aşkım
    Söz & Müzik: Emre Altuğ Düzenleme: Mustafa Ceceli
    Adını Söylerdim
    Söz & Müzik : Nezih Üçler Düzenleme : Alper Erinç
    Bu Son Olsun Feat. Dervişan
    Söz & Müzik: Mehmet Soyarslan Düzenleme: İskender Paydaş
    Ben Daha Büyüyorum
    Söz: Bülent Ay Müzik: Mine Mucur
    Düzenleme : Genco Arı
    Masal Sevdayla Başlar
    Söz: Macit Koper Müzik: Erkin Arslan
    Düzenleme: Erkin Arslan
    Yalan Dünya
    Söz & Müzik: Haydar Demir Düzenleme: Mert Ali İçelli
    Sev Diyemem
    Söz & Müzik: Gülşah Tütüncü
    Düzenleme: Alper Erinç
    Hastasıyım
    Söz & Müzik: Emre Altuğ, Merih Ermakastar
    Düzenleme: Yaman Hadi
    Çifte Kavrulmuş
    Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Düzenleme: Mert Ali İçelli
"Emre Altuğ Zil Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Fettah Can Sana Affetmek Yakışır Albümü Dinle

Albüm Tracklist
01.Sana Affetmek Yakışır
"Fettah Can Sana Affetmek Yakışır Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,

Bengü Dört Dörtlük Albümü Dinle


Albüm Tracklist
    Aşkım (By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Saat 03.00 (By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Kadar (Pop Version By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Şehrazat
    Son Nokta (By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Ersay Üner
    Cesaret (By Erhan Bayrak)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Kalbim Affetsin (By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Kalbi Olan Ağlıyor (By Erhan Bayrak)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Çetele (Pop Version By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Oytun Karanacak
    Veda (By Volga Tamöz)
    Söz: Bengü, Deniz Erten Müzik: Bengü
    Dört Dörtlük (By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Şehrazat
    Aşkım (By Ozan Çolakoğlu)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Kadar (Slow Version By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Şehrazat
    Kalbim Affetsin (By Erhan Bayrak)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Saat 03.00 (By Erhan Bayrak)
    Söz & Müzik: Sinan Akçıl
    Çetele (Slow Version By Volga Tamöz)
    Söz & Müzik: Oytun Karanacak
"Bengü Dört Dörtlük Albümü Dinle" Devamını oku

Kategori: ,