Buradasiniz: Anasayfa // // Getafe'nin Güiza Sevdası Bitmek Bilmiyor

Getafe'nin Güiza Sevdası Bitmek Bilmiyor

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

İspanyol spor gazetesi AS, Getafe Kulübünün, Fenerbahçe'de forma giyen Daniel Güiza ile yeniden ilgilendiğini yazdı.

"Getafe bir 9 numara arıyor ve yeniden Güiza’ya teklif götürüyor" diyen AS gazetesi, geçtiğimiz hafta adı Atletico Madrid ile anılan Güiza’nın bu kez de Getafe için düşünüldüğünü yazdı. Gazete, Getafe Kulübü Spor Direktörü Toni Munoz’un forvette Güiza’yı düşündüklerini açıkca ifade ettiğini belirterek, Güiza dışında Valencia’dan Isco’nun da alternatif isim olarak konuşulduğunu kaydetti. Getafe’nin yeni 9 numarasını bu hafta içinde açıklaması bekleniyor.

MEHMET, ALBELDA’DIN KALMASINDAN MEMNUN
Valencia, emektar futbolcusu ve eski kaptanı David Albelda ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Albelda ile ilk 11 için rekabette olan Valencia’nın Türk futbolcusu Mehmet Topal, İspanyol basınına verdiği demeçte

"Albenda’nın sözleşmesini yenilemesi takım için de benim için de iyi. Çünkü aynı pozisyon için aramızda rekabet olsa da her gün kendisinden yeni bir şey öğrendiğim bir futbolcu" dedi. Super Deporte gazetesi, Valencia’da iyi bir sezon geçiren Mehmet ile Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ilgilendiğini ancak ne futbolcunun ne de Valencia’nın buna kulak astığını ileri sürdü. Türk takımlarının Mehmet için 10 milyon avroya yakın bonservis bedeli ödemeye hazır oldukları ancak ilk sezonunda iyi bir performans sergileyen Mehmet’ten gelecek sezon daha da iyi bir futbol bekleyen Valencia’nın şu an için Türk futbolcudan para kazanmayı beklemediği yorumu yapıldı.

BERNABEU TURNUVASI’NDA BEŞİKTAŞ DA YOK
23 Ağustos tarihinde yapılacak Bernabeu Turnuvası için kendisine rakip arayan Real Madrid’in, Beşiktaş ile de oynayamayacağı iddia edildi. Beşiktaş’ın 25 Ağutos’ta Avrupa Ligi’nde maç yapacak olmasından dolayı Madrid’e gelemeyeceği o yüzden İspanyol takımının yeni bir takım arayışına girdiği belirtildi.
Şenhan Bolelli / AA
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.