Buradasiniz: Anasayfa // , , // Ronaldo: İnönü'ye Geleceğim

Ronaldo: İnönü'ye Geleceğim

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Adım attığı İstanbul'u sallayan 'dünyanın en pahalı futbolcusu' Cristiano Ronaldo, Beşiktaşlı yöneticilere söz verdi: Arkadaşlarım bana İnönü Stadı'nı anlatıp, duruyor. Mutlaka bir maçta tribünde olacağım.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in davetini geri çevirmeyen ve İstanbul’a gelen Cristiano Ronaldo, önceki gün Beyoğlu’nda izdiham yaratmıştı! Real Madrid’in 94 milyon Euro’luk süperstarı önceki akşam Beşiktaşlı yöneticilerle yemekte bir araya geldi. İstanbul’u öve öve bitiremeyen Ronaldo, Beşiktaş hakkında da çok olumlu ifadeler kullandı. Quaresma ve Hugo Almeida’yla milli takım kampında görüştüğünü belirten yıldız oyuncu, “Çok iyi bir takımınız var. Portekiz Milli Takımı’ndaki isimlerin yanı sıra Simao Sabrosa gibi ‘efsane’ olabilecek bir isim, ayrıca Fernandes ve Bebe’ye sahipsiniz. Arkadaşlarım bana hep İnönü Stadı’nı anlatıp, duruyor. Avrupa’da oynadığınız maçlardaki atmosferi de biliyorum. Mutlaka İnönü Stadı’nda bir maç izlemek istiyorum. Umarım fikstürler uyar ve Beşiktaş’ın iç sahada oynayacağı bir karşılaşmayı izlerim” dedi. Siyah-Beyazlı idareciler de Ronaldo’yu keyifle ağırlayacaklarını belirtti.

Bodrum’a geçti
Cristiano Ronaldo, dün sevgilisi İrina Shayk’la birlikte Başkan Yıldırım Demirören’in uçağıyla Bodrum’un yolunu tuttu. Portekizli futbolcu bir hafta Bodrum’da tatil yapacak.

170 bin Euro'yu kapmış
İspanya’nın önde gelen gazetelerinden AS, Cristiano Ronaldo’nun İstanbul’a gelişine geniş yer ayırdı. Sevgilisi Rus model İrina Shayk ile birlikte ülkemize gelen Portekizli yıldızın, izdihamdan dolayı bir ara ezilme tehlikesi geçirdiği ve imza organizasyonu yapılmadan oteline geri döndüğü belirtildi. Ayrıca Real Madrid’in 94 milyon Euro’luk süperstarının, Demirören Alışveriş Merkezi’nin açılışı için 170 bin Euro aldığı öne sürüldü.
Orhan Yıldırım
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori: , ,

Yorum Yazınız.