Buradasiniz: Anasayfa // // Mamadou Niang Bir Yere Gitmiyorum

Mamadou Niang Bir Yere Gitmiyorum

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Niang'ın, Mısır'ın Al Ahly takımına gideceğine ilişkin haberler Fransa ve Mısır'da büyük yankı uyandırdı.

Fransa basını:

Niang Mısır'da


İlk olarak, Mısır’ın yüksek tirajlı gazetelerinden Al Ahraam, son dakika haberi olarak üç gün önce Mamadou Niang’ın, Al Ahly’e transfer olacağını yazdı. Bu haberin kaynağı ise Senegalli golcünün sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yayımladığı mesajlara dayandırıldı. Niang’ın Facebook sayfasından paylaştığı iddia edilen, “Fenerbahçe’den ayrılabilirim” mesajı, Mısır’ın Al Ahraam Gazetesi'nin internet sitesinde büyük yankı uyandırdı. Haber Fransa’nın en önemli gazetelerinden L’Equipe’in internet sitesinde de geniş yer buldu. Fransızlar haberi, “Niang, Mısır yolunda” manşetiyle verirken, oyuncunun ret edilemeyecek bir teklifle karşı karşıya kalması durumunda, Marsilya’dan Fenerbahçe’ye geldiği gibi, Fenerbahçe’den de Al Ahly’e gidebileceğinin altını çizdiler.

Mısır basını:

Hoş geldin Niang


Adı ilk olarak Katar’ın Al Rayyan takımıyla anılan ardından, daha sonra El Ahly takımına transfer olabileceği iddia edilen Mamadou Niang, Mısır’da da büyük heyecan yarattı. Al Ahly taraftarları, Niang’ın takımlarına geleceği yönünde çıkan haberleri bile büyük coşkuyla karşıladı.

‘Al Ahly.com’ daki forumlarda Niang hakkında yorumlar yapan Al Ahly taraftarlarının ortak fikirleri şöyleydi:

“Hoş geldin Niang...”,

“Senegalli oyuncu hava toplarında da çok iyi...”

“Marsilya ve Fenerbahçe’de yaptıkları ortada. Al Ahly’e çok faydası olur...”

İlginç bir açıklama...

Al Ahly Futbol Direktörü Abdul Hafeez’in açıklamaları da taraftarlarca ‘Niang geliyor’ şeklinde yorumlandı. Hafeez geçtiğimiz gün transferler hakkında yaptığı açıklamada, “Biri golcü olmak üzere Avrupa’da oynayan iki Afrikalı oyuncuyu kadromuza katacağız” dedi.

Niang:

Bir yere gitmiyorum


Hakkında Arap ve Mısır kulüplerinin peşinde olduğu yönünde haberler çıkan Mamadou Niang’ın, yöneticileri aradığı ve Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini belirttiği öğrenildi. Tatilini geçirdiği New York’tan Miami’ye geçen Senegalli oyuncunun; yöneticilere, hakkında çıkan transfer haberlerini sorduğu öğrenildi... Niang’ın, “Ben Türkiye’de çok mutluyum. Hiçbir yere gitmek istemiyorum. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde takım arkadaşlarımla birlikte büyük işler başarmak istiyoruz. Ben de kadrodaki yerimi korumak hedefindeyim. Profesyonel oyuncular her zaman kulüplerden teklif alabilir. Ancak ben Fenerbahçe’nin futbolcusuyum ve Fenerbahçe ile ulaşmak istediğim hedefler var. istanbul’da huzurlu bir yaşantım var. Ayrıca Türkiye’de yaşamaktan dolayı da çok mutluyum” ifadelerini kullandığı belirlendi.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.