Buradasiniz: Anasayfa // // Aslan Drogba

Aslan Drogba

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Hiddink'le flört eden Chelsea, Villas-Boas'la prensip anlaşmasına vardı. Takımı gençleştirmek için düğmeye basan 'Yeni Mourinho'nun planlarında 33'lük Drogba'ya yer yok... Gelişmeleri takip eden Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, dün sabah apar topar Londra'ya uçtu. Fildişili yıldızın imzayı atması an meselesi.

Atletico Madrid ile anlaşılmasına rağmen Diego Forlan’ın gelmeme konusundaki ısrarlı tavrı sonrası forvet arayışında yeniden 1 numaralı hedefi Didier Drogba’ya dönen Galatasaray, Fildişili yıldızın işini bitirme noktasına geldi. Kısa bir süreç içerisinde Monaco-Porto-Londra-İstanbul hattında yaşanan gelişmeler; 33 yaşındaki süperstarı, Sarı-Kırmızılı formaya iyice yaklaştırdı. Üç gün önce 12 yıldır birlikte yaşadığı 3 çocuğunun annesi Lalla Diakhite ile Monaco’da evlenen ünlü yıldız, kulübü Chelsea’den gelen 1 yıllık sözleşme uzatma teklifini, süresi kısa olduğu gerekçesiyle geri çevirmişti. Ancak taraflar arasında ipler kopmamış, gelecek yeni teknik direktörün vereceği rapora göre son bir görüşme yapılması kararı alınmıştı. A Milli Takım’ı çalıştıran Guus Hiddink, Chelsea’nin başına geçseydi; Drogba’nın kalmasını isteyecekti. Ancak İnter’in teklifini reddeden Porto’nun yeni Mourinho’su Villas-Boas’ın dün İngiliz deviyle prensip anlaşmasına vardığı açıklandı. Takımı gençleştirmek isteyen Villas-Boas’ın imzayı atması ise 33’lük Drogba’nın Mavi-Beyazlı forma altındaki macerasının sona ermesi anlamına geliyor.

Öztürk apar-topar Londra’da
Üst üste yaşanan bu gelişmelerden sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, dün sabah saatlerinde apar-topar Londra’ya uçtu. Öztürk, özel işleri nedeniyle bu seyahati gerçekleştirdiğini söylüyor. Ancak Öztürk’ün yakın dostu Roman Abramovich ile Drogba transferini bu kez mutlak suretle bitirmek için Ada’ya gittiği öğrenildi. Chelsea’nin eski CEO’su Peter Kenyon’ın da bu transfer operasyonunda Sarı-Kırmızılılar’a aracılık ettiği bildirildi. Forlan’dan umudunu kesen Galatasaray’ın, Uruguaylı’dan daha büyük bir isim olan Drogba’yı TT Arena’ya getirip, taraftarını çıldırtacak, sezonun en büyük bombasına imza atması artık an meselesi...

Son dakika: Fenerbahçe de devrede
Yabancı oyuncu transferinde adımlarını sağlam atan Fenerbahçe’nin, Didier Drogba için devreye girdiği ileri sürüldü. Galatasaraylı yöneticilerle iletişimde olan Chelsea yetkilileri, dün gece geç saatlerde, “Fenerbahçe
kulübünün bir yöneticisi, Drogba’nın menaceriyle temasa geçti” bilgisini verdi. Galatasaray kanadının ısrarına rağmen İngilizler, Fenerbahçeli idarecinin ismini açıklamadı. Bu sürpriz gelişme Cim Bom’da panik yarattı.
Raşit Altun
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.