Buradasiniz: Anasayfa // // Fenerbahçe'de 2 Yeni Sıcak Gelişme

Fenerbahçe'de 2 Yeni Sıcak Gelişme

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Orta sahaya yapılacak takviye için son karar verildi: Ya Mohamed Sissoko ya Mousa Sissoko... Bir de Samandıra'da sürpriz yaşandı. Tuncay Şanlı, Aykut Kocaman'dan randevu alıp, geriş dönüş vizesi istedi.

Savunma, orta saha ve forvet hattını Serdar Kesimal, Orhan Şam, Sezer Öztürk ve Emmanuel Emenike ile daha da güçlendiren Sarı-Lacivertliler, Juventus’un orta sahadaki savaşçısı Mohamed Sissoko için de her gün  yeni bir adım atıyor. 9 milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle İtalyanlar’ın başını döndüren Fener, Malili orta saha oyuncusundan da ilk etapta olumlu yanıt aldı. Sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olmak isteyen  Sissoko’nun, iki kulübün anlaşması halinde zorluk çıkarmaması bekleniyor. Fransız kulübü Toulouse’ta forma giyen Muosa Sissoko da halen Fenerbahçe’nin gündeminde... 15 milyon Euro bonservis isteyen Fransız ekibine 12 milyon önerildiği iddia ediliyor.

Bonservisi düşerse...
Günün flaş gelişmesi ise Samandıra’da yaşandı. Wolfsburg’da gözden çıkarılan Tuncay Şanlı, tesislerde Aykut Kocaman’la bir araya gelerek, geri dönmek istediğini ifade etti. Kocaman’ın bu talebe olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Bu transferde yönetimi düşündüren konu ise olayın maddi boyutu. 2007’de Fenerbahçe’den bonservissiz ayrılan Tuncay için kulübü Wolfsburg’un 5 milyon Euro’luk bonserviste indirime gitmesi beklenecek. Makul bir talep karşısında Şanlı tekrar Fener forması giyecek.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.