Buradasiniz: Anasayfa // , // Galatasaray'da Üç Bomba

Galatasaray'da Üç Bomba

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Galatasaray'da merakla beklenen Ujfalusi, Muntari ve Reyes transferlerinde önemli gelişmeler...

1. Ujfalusi İstanbul'da
Yönetimin, tarihi Madrid çıkarmasının ardından Ujfalusi dün İstanbul’a geldi. Çek stoperle bugün 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Ünal Aysal, Ali Gürsoy, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Bülent Tulun, Başkan’ın özel uçağıyla perşembe günü Madrid’e çıkarma yapmıştı. Atletico Madrid’li Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, İspanyol ekibiyle her konuda anlaşmaya varmıştı. Ardından futbolcularla görüşmelere başlayan yönetim, ilk bombayı dün Ujfalusi’yle patlattı. İtalya’daki tatilini yarıda kesen tecrübeli savunma oyuncusu, önce ülkesi Çek Cumhuriyeti’ne gitti. Ardından Prag’dan 15.20 uçağıyla İstanbul’a gelen yıldız futbolcu, ayağının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçti. Burada yapılan görüşmelerin ardından 33 yaşındaki oyuncu, Polat Otel’e yerleşti. Ujfalusi’yle bugün, yıllık 1 milyon 750 bin Euro’dan 2+1 senelik mukavele imzalanacak.

2. Muntari tamam
Galatasaray, Sulley Muntari transferinde mutlu sona ulaştı. İnter’le 7 milyon Euro’ya anlaşan Cim Bom, Ganalı yıldızla da yıllık 2.5 milyon Euro’ya el sıkıştı.

Sarı-Kırmızılılar’da orta saha için birçok oyuncunun adı gündeme gelmiş, yönetim birbirinden önemli yıldızlarla görüşme yapmıştı. Kallström, Stankovic, Pjanic derken Cim Bom, Sulley Muntari’yle her konuda anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz hafta kendisine gelen teklif karşısında, “Galatasaray, çok cazip bir öneri sundu. Önümüzdeki sezon Türkiye’de forma giyebilirim” diyen Ganalıyıldız, önceki gün Sarı-Kırmızılılar’la el sıkıştı. Yönetimin, kariyerine Premier Lig’de devam etme planları yapan Muntari’yi, yıllık 2.5 milyon Euro garanti parayla ikna ettiği öğrenildi. Oyuncuyla anlaşma sağladıktan sonra İnter kulübüyle masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, pazarlıklar sonucunda İtalyan ekibiyle de 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Yönetimin, Muntari’yi de en kısa zamanda İstanbul’a getirerek Sarı-Kırmızı renklere bağlaması bekleniyor.

3. Reyes yarın geliyor
Ujfalusi’yi dün İstanbul’a getiren Galatasaray Yönetimi’nin şimdiki hedefi Jose Antonio Reyes... Bu oyuncu
için Atletico Madrid’i zar zor ikna eden Sarı- Kırmızılılar, İspanyol yıldızı yarın ya da öbür gün Türkiye’ye
getirmeyi planlıyor. Şu anda ABD’de bulunan 27 yaşındaki futbolcunun, Cim Bom’la sözleşme imzalamak için tatilini yarıda keseceği öğrenildi. Taraflar arasında yapılan pazarlıklarda sona gelindiği ve Galatasaray’ın, Reyes’e 4 sene için toplam 16 milyon Euro vereceği vurgulandı.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori: ,

Yorum Yazınız.