Buradasiniz: Anasayfa // // Reyes için Son Teklif: 8 Milyon Euro

Reyes için Son Teklif: 8 Milyon Euro

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Madrid'de İspanyol yıldız için temaslarda bulunan Ali Gürsoy, Türkiye'ye döndükten sonra yönetime, Atletico'nun 10 milyon Euro istediğini iletti. Ancak Cim Bom'un bu oyuncu için son teklifi 8 milyon Euro...

Drogba transferini bitiremeyen, Klose’yi Lazio’ya kaptıran Galatasaray’ın son hedefi Jose Antonio Reyes olmuştu. Yönetici Ali Gürsoy, bu transfer için geçtiğimiz hafta Madrid’e gitti. Burada menacer Ahmet Bulut ve Jorge Mendes’le birlikte Atletico yetkilileriyle masaya oturan Gürsoy ardından Türkiye’ye döndü. Ayağının tozuyla, geçtiğimiz pazartesi günü Ünal Aysal, Ali Dürüst ve Fatih Terim’le bir toplantı yapan Ali Gürsoy, Atletico Madrid’in bu oyuncu için 10 milyon Euro istediğini ve diğer şartları yönetimle ve Terim’le paylaştı. Toplantıda yapılan fikir alışverişinden sonra Sarı-Kırmızılılar, Reyes için en çok 8 milyon Euro’ya kadar çıkma kararı aldı.

Yeniden Madrid yolcusu
Yönetici Ali Gürsoy’un, bu hafta sonunda bir kez daha Jose Antonio Reyes transferi için Madrid’e gitmesi bekleniyor. Gürsoy, Atletico’lu yetkilileri 8 milyon Euro’ya ikna etmek için uğraşacak. Ancak İspanyol ekibinin, geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen ve 2007-08 sezonunun başında 12 milyon Euro karşılığında transfer edilen Reyes için daha düşük bir teklife sıcak bakmayacağı belirtiliyor.

Reyes macera istemiyor!
Sarı-Kırmızılılar, Reyes için girişimlerini sürdürse de İspanyol yıldızın Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığı iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda, Atletico Madrid’le olan sözleşmesini 2014’e kadar kadar uzatan golcü oyuncunun, Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesinin ardından yakın çevresine yaptığı açıklamada, “Futbol hayatımı ülkemde ve Atletico Madrid’de sürdürmekten dolayı son derece mutluyum. Bu saatten sonra yeni bir maceraya atılmaya hiç niyetim yok” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Raşit Altun
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.