Buradasiniz: Anasayfa // // Cimbom'a Meksikalı Golcü!

Cimbom'a Meksikalı Golcü!

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Menajer Jorge Mendes, Arsenal'de fazla şans bulamayan 22 yaşındaki oyuncuyu G.Saray'a önerdi. Meksikalı oyuncunun maliyeti 5 milyon euro.

Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'a sürpriz bir isim önerildi. İkinci başkan Ali Dürüst, Beşiktaş'a Portekizli yıldızların yanı sıra geçtiğimiz günlerde Manchester United'dan Bebe'yi getiren menajer Jorge Mendes'le görüştü. Mendes, Dürüst'e Arsenal'de forma şansı bulamayan Meksikalı golcü Carlos Vela'yı önerdi.

Dürüst konuyu başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim'e aktardıktan sonra menajer Mendes'e Vela için fiyat araştırması yapmasını söyledi. Arsenal ile görüşen ünlü menajer, rakamı 5 milyon euro'dan 3.5 milyon euro'ya indirdi. Galatasaray bu sezon West Bromwich'te kiralık oynayan 22 yaşındaki oyuncu için kararını daha sonra verecek.

Forvet arayışını sürdüren G.Saray'da gündeme Carlos Vela geldi. Beşiktaş'ın Portekizli oyuncularını Türkiye'ye getiren menajer Jorge Mendes, Arsenal'in Meksikalı golcüsü Vela'yı G.Saray'a önerdi. İngiliz ekibinde fazla şans bulamayan, kanatta da oynayabilen 22 yaşındaki oyuncunun maliyetinin 5 milyon euro'yu geçmeyeceği belirtildi. Menajer Mendes, "Arsenal 5 milyon euro istiyor ama 3.5 milyona iner. Yeter ki Terim "Evet" desin" diye konuştu.

Teklife sıcak bakıyor
Teknik direktör Fatih Terim'in forvet için ilk tercihlerinin Fabiano ve Reyes olması işleri zorlaştırıyor. Yönetici Ali Dürüst, "Vela bir alternatif olarak önümüzde. Fabiano veya Reyes olmazsa bu oyuncuyu alabiliriz" diye konuştu. G.Saray yönetimi geçen sezon West Bromvich'te kiralık olarak oynayan Vela'nın gerekirse kiralanması için de girişimlere başladı. 2005 yılında Arsenal'e gelen Vela; Salamanca, Osasuna ve West Bromvich'te kiralık oynadı. Meksikalı futbolcunun Galatasaray'ın teklifine çok sıcak baktığı vurgulandı. (Fotomaç)

CARLOS VELA



Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.