Buradasiniz: Anasayfa // // Ceyhun Gülselam Galatsaray'da

Ceyhun Gülselam Galatsaray'da

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Galatasaray, Selçuk İnan'ın ardından bir diğer Trabzonspor'lu Ceyhun Gülselam'la her konuda anlaşmaya vardı. Bordo-Mavililer'le yapılan görüşmeler de olumlu sonuçlandı. Ceyhun'un bugün imza atması bekleniyor.
Sarı-Kırmızılılar’ın bu sezonki ilk transferi Johan Elmander olmuştu. Cim Bom daha sonra bonservisi elinde olan Selçuk İnan’ı, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin elinden kapmıştı. Galatasaray’ın 3. transferinin yabancı bir futbolcu olması bekleniyordu. Ancak Drogba için Abramovich’in kararını bekleyen, Klose’yi ikna edemeyen Aslan, yurt içindeki çalışmalarını hızlandırdı. Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Ceyhun Gülselam için girişimlere başlayan yönetim, Trabzonspor’la yapılan pazarlıkların ardından anlaşmaya vardı. Fatih Terim ise görüşme yaptığı genç oyuncuyu kısa sürede ikna etti. Galatasaray’ın, Ceyhun Gülselam’a yıllık 1 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme teklif ettiği belirtildi. 23 yaşındaki futbolcuya ayrıca maç başı ödemesi de yapılacak. Bu transferde tüm pürüzlerin giderildiği ve bugün sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Fatih Terim, milli yaptı
Bayern Münih altyapısından yetişen Ceyhun Gülselam, ardından Unterhaching takımına transfer olmuştu. 2007-08 sezonunda, 31 maçta forma giyen ve 5 gol atan Ceyhun, o dönem milli takımın başında bulunan Fatih Terim’in de dikkatini çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, Almanya 3. Ligi’nde mücadele etmesine rağmen genç futbolcuya 26 Mart 2008’de oynanan ve 2-2 biten hazırlık maçında 90 dakika görev verdi. Başarılı futbolcu, sezon bitiminde 1 milyon Euro’ya Trabzonspor’a transfer oldu.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.