Buradasiniz: Anasayfa // // Sulley Muntari Galatasaray Doğru

Sulley Muntari Galatasaray Doğru

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Ofansif bir oyun tarzından yana olan Fatih Terim, ilk 11'de tek ön liberoya yer verme hedefinde. Terim'in son gözdesi ise, güçlü fiziğiyle orta sahayı tek başına toparlayabileceğine inandığı Sulley Muntari

Sarı-Kırmızılılar’ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, sadece alınacak skorlarla değil ortaya konacak futbolla da taraftarları coşturmak istiyor. Defans ağırlıklı zevksiz bir tarz yerine, eski günlerdeki gibi rakibi boğan ve hücum ağırlıklı bir takım kurma niyetindeki Terim, kafasındaki sistem doğrultusunda transfer çalışmalarını yönetiyor. İmparator’un,  Galatasaray ilk 11’inde forvet ve orta sahayı ofansif becerileri yüksek futbolculardan kurmak istediği ifade ediliyor. Bunun için ön libero tercihini 1’e düşürecek olan Terim’in, son gözdesinin ise Sulley Muntari olduğu öğrenildi. İnter’de forma giyen Ganalı yıldız, son derece güçlü bir fiziğe sahip olmasıyla tanınıyor. Terim de, Muntari gibi orta sahada tek başına savaşabilecek kapasitede bir futbolcuyla, istediği sistemi uygulayabileceğine inanıyor.

En son Ada’daydı
2007 yazında transfer olduğu İnter’de, potansiyelini bir türlü tam olarak yansıtamayan Muntari, ocak ayında Sunderland’e kiralanmıştı. Premier Lig’de 9 maça çıkan Ganalı yıldız, Sunderland’in satın alma opsiyonunu kullanmamaya karar vermesiyle Milano’ya geri döndü. Başarılı futbolcunun bonservis bedelinin yaklaşık olarak 10 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.