Buradasiniz: Anasayfa // // Yok Artık Muslera

Yok Artık Muslera

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Copa America çeyrek final mücadelesinde, Uruguay ev sahibi Arjantin'i kupa dışına iterken sahanın yıldızı Fernando Muslera oldu. 120 dakika boyunca müthiş oynayan Muslera, bir de penaltı kurtararak Sarı-Kırmızılı taraftarları mest etti.

Uzun süren kaleci arayışlarının ardından Lazio’da forma giyen Fernando Muslera’da karar kılan Galatasaray, hem Lazio ile hem de 25 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya varmıştı. Mondragon ayrıldığından beri kalede sıkıntı yaşayan ve artık korkulu rüya görmek istemeyen Cim Bom, aradığı yıldızı bulmuş gibi gözüküyor. Arjantin’de düzenlenen Copa America’da, Uruguay’ın kalesini koruyan Muslera ortaya koyduğu performansla hem yönetimi hem de taraftarları mest etti. Son olarak çeyrek final maçında Uruguay’ın, ev sahibi Arjantin’i penaltılarla kupa dışına ittiği maçın kahramanı olan Muslera, büyük takdir topladı. Messi, Tevez, Higuain gibi büyük yıldızların karşısında adeta devleşen deneyimli kaleci, seri penaltı atışlarında Tevez’in vuruşunu kurtararak teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

Bir an önce imza atılsın

Uruguay’ın, ezeli rakip olarak gördüğü Arjantin’i evinde elemesi futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, maçı izleyen Sarı-Kırmızılı yöneticiler de “Uzun yıllar kaleci sıkıntısı çektik. Ama sonunda aradığımız ismi bulduk. Muslera ile kalemiz güvende olacak” şeklinde görüş belirttiler. Taraftarlar da internette yaptıkları yorumlarda Uruguaylı eldivene övgüler yağdırdılar. Muslera’nın daha önce yapmış olduğu “Henüz imza atmadım ama her şey tamam. Galatasaray’la anlaştım” açıklamasına rağmen futbolda her an bir aksilik çıkabileceğini belirten taraftarlar, yıldız kalecinin bir an önce resmi olarak takıma kazandırılması gerektiğini belirtiyorlar.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.