Buradasiniz: Anasayfa // // Sağ Beke Arsenalli Eboue

Sağ Beke Arsenalli Eboue

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Terim'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Cim Bom'un, Arsenal'in sağ beki Emmanuel Eboue'yi kıskaca aldığı iddia edildi.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Galatasaray, kadrosunu daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim’in istekleri doğrultusunda, birçok yıldızla temasa geçen yönetimin son olarak Arsenal’in Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue’yi yakın takibe aldığı iddia edildi. Sunday People gazetesinin haberine göre, kulübü tarafından Asya Turu’na götürülmeyen 28 yaşındaki sağ bek, ayrılmak istiyor. Arsenal taraftarları ile de arası pek iyi olmayan Eboue, Londa ekibinin patronu Arsene Wenger’in ilk 11 adayı olmaktan tamamen çıktı.

Sabri orta sahaya

2005 yılından beri Arsenal’de oynayan Emmanuel Eboue, takımdaki yerini son dönemde Sagna’ya kaptırmış durumda. Fildişi Sahili Milli Takımı’nda da forma giyen sağ beki, Terim’in çok istediği öğrenildi. Yeni sezonda Sabri’den sağ bek olarak değil orta saha olarak faydalanmayı amaçlayan tecrübeli teknik adam, güçlü fiziği ve enerjik oyun yapısıyla Eboue’nin tam anlamıyla sistemine uyacak bir futbolcu olacağını düşünüyor.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.