Buradasiniz: Anasayfa // // Playboy'a Şampiyonluk Pozu

Playboy'a Şampiyonluk Pozu

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

FIFA Dünya Bayanlar Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya'dan ilginç tanıtım..

FIFA Dünya Bayanlar Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya'da için turnuvanın pek fazla ilgi çekmeyeceğini düşünmüş olacaki Almanlar ilginç bir yol buldu.

26 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Bayanlar Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya'da yaz aylarında stadyumların dolup taşması bekleniyor. Ancak yaz aylarında olduğu için turnuvanın pek fazla ilgi çekmeyeceğini düşünmüş olacak ki Almanlar ilginç bir yol buldu.

Alman bayan futbol takımını oluşturan futolcular ülkenin erkek dergisi playboy'a poz verip taraftarlara çağrıda bulundu. Bayern Munih takımının oyuncuları Annika Doppler, Ivana Rudelic, Julia Simic,Gütersloh Kristina Gessat ile Wolfsburg'da top oynayan Selina Wagner, "Playboy'a poz verme fikri bizden çıktı. Çünkü bu turnuvaya çok iyi hazırlandık ve favoriyiz. Onun için turnuvadaki her maçımızda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Playboy dergisinin hakla ilişkiler müdürü Nina van Splunter ise gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiklerini beliterek, "Güzel ve eğelenceli bir çalışma oldu. Amaç ilgi çekmekti ve bunu da başardığımızı sanıyorum. Şu aniçin biletlerin %70'i satılmış durumda. Yani 620 bin bilet.. Umarım Almanya da turnuvada şampiyon olur" dedi.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.