Buradasiniz: Anasayfa // // Jaja Gitti, Romaric Gelecek

Jaja Gitti, Romaric Gelecek

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Trabzon yönetimi 'sorunlu yıldızı' Jaja'yı Birleşik Arap Emirlikleri'ndenAl Ahli'ye 5 milyon Euro'ya sattı. Bu başarılı hamle sonrası hem yabancıkontenjanında yer açıldı, hem de Ramoric'in transferi için kaynak yaratıldı.
Trabzonspor’da şampiyonluğun averajla kaçırılması özellikle taraftarlar üzerinde olumsuz bir etki yapmıştı. Ancak başkan Sadri Şener’in devreye girip, “Üst düzey oyuncular alacağız” sözü vermesi suların durulmasını
sağlamıştı. Transfer çalışmalarına hız veren Bordo-Mavili yönetim, ilk olarak Sevilla’lı Zokora’yı renklerine bağlamıştı. Böylece taraftarın güvenini tazeleyen Trabzonspor dün de sezon içerisinde sık sık problem yaratan Jaja’yı Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli’ye 5 milyon Euro’ya sattı. Trabzon Yönetimi böylece bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Şenol Güneş’in defterden sildiği Jaja’yı elden çıkarıp, yabancı kontenjanında yer açan Bordo-Mavililer, Sevilla’lı Romaric’in transferi için de kaynak yaratmış oldu. Bu arada ülkesinde olan Jaja’nın hafta içerisinde Trabzon’a gelip eşyalarını toplayacağı, ardından Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidip yeni takımıyla sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Romaric için pazarlıklar sürüyor
Trabzon’un listesinin ilk sırasında yer alan 28 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Romaric için de Sevilla ile kıran kırana pazarlıklar sürüyor. 2009 yılında Tottenham’dan 8 milyon Euro’ya Sevilla’ya gelen Romaric için Trabzon’un 3 milyon teklif ettiği, Sevilla’nın ise rakamı 5 milyon Euro’ya çekmeye çalıştığı belirtildi.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.