Buradasiniz: Anasayfa // // Forlan Gerçekleri

Forlan Gerçekleri

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Galatasaray, A.Madrid ile Uruguaylı yıldız için anlaştı. Ancak Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimalini 'yüzde sıfır' olarak açıklayan 32 yaşındaki golcünün gelmeye hiç niyeti yok.

Yer Madrid, tarih 16 Haziran Perşembe... Galatasaray Yönetimi, son yılların en büyük transfer operasyonlarından birini gerçekleştirmek için İspanya’ya uçtu. Sarı-Kırmızılılar, masaya oturdukları Atletico Madrid’in üç oyuncusu Diego Forlan, Juan Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi için söz aldı. Her konuda anlaşılan Çek savunmacı dün İstanbul’a geldi, İspanyol yıldızın işi de bitme noktasına geldi. Ancak taraftarın kadroda en çok görmek istediği isim olan Uruguaylı forvet konusunda olumsuz gelişmeler yaşanıyor.

İki devi reddetmişti
Galatasaraylı yöneticilerin, Madrid seferi sırasında ne kendine ne de menacerine ulaşabildiği Forlan’ın Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi hiç düşünmediği öğrenildi. Uruguay Milli Takımı ile Montevideo’da kampta bulunan 32 yaşındaki golcünün, Galatasaray’a gitme olasılığını ‘yüzde sıfır’ olarak açıkladığı ifade edildi. 2014 Dünya Kupası’na katılıp, kariyerini Güney Amerika’da noktalamayı amaçlayan Forlan’ın bu 2-3 yıllık sürede İspanya
ayarında bir ligde kalmayı istediği bildirildi. Yıldız golcü, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin, bu yıl da en iyi arkadaşı Simao Sabrosa’nın aracılığına rağmen Beşiktaş’ın teklifini aynı gerekçeyle reddetmişti. Madrid’deki görüşmeler sırasında Atletico Madrid’in sahibi Angel Gil Marin, Galatasaray’a “Siz Forlan’ı merak etmeyin. Onu, ben ikna ederim” garantisini vermişti. Ancak Uruguaylı forvetin, “2 yıl daha kalacağım. Ama gitmem isteniyorsa, oynayacağım takımı ben seçerim, Atletico Madrid değil” diye haber gönderdiği kaydedildi.

Yönetim kafayı taktı
Temmuz ayında evleneceği sevgilisi Arjantinli model Zaira Nara’dan ayrıldığı için özel yaşamında da çalkantılı günler yaşayan Forlan’ın psikolojisinin de çok bozuk olduğu belirtildi. Diego Forlan konusundaki olumsuz gidişata rağmen bu transfere kafayı takan Galatasaray Yönetimi’nin, yıldız oyuncuya hazırladıkları astronomik teklifi yüz yüze yapılacak görüşmede iletecekleri öğrenildi.
Kaan Bora
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.