Buradasiniz: Anasayfa // // Kurtlar Vadisi Pusu 128 Bölüm Özeti

Kurtlar Vadisi Pusu 128 Bölüm Özeti

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 128. yeni bölümü 9 Haziran 2011 de Atv de izleyeceğiz. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 128. bölümünde şok gelişmeler yaşanacak Kurtlar Vadisi Pusu 128. yeni bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 128. yeni bölümde Ersoy Ulubey ölecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 128. yeni bölümde Polat, Memati ve Abdülhey’i bekleyen sürprizler var mı Perşembe akşamı bu soruların cevabını bulacağız

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 128. bölüm fragmanı yayınlandı. Polat Alemdar, Ersoy’u geçen bölüm ekibiyle birlikte düzenlediği operasyonda ele geçirmişti. Kurtlar vadisi pusu’nun 128. bölümünde Ünsal ölüyor, Polat Alemdar eline aldığı baltayla Ersoy’u infaz ediyor ve camdan atıyor.

Abdülhey’in Hamit’le buluştuğunu gören Polat ve Memati ne yapacak? Hamit, Abdülhey’e ne teklif edecek? Abdülhey ne cevap verecek? Hamit’i kendi evine götüren Abdülhey neden Polat’ı arayacak? Hamit’i bulduklarını Zülfikar’a kim haber verecek? Hamit kurtulmayı başaracak mı?
Bardaki kurşunlanma olayının ardından kendini iyi hissetmeyen Leyla’ya kim destek olacak? Leyla, bu olayı Polat duymasın diye uğraşırken kendisini gazetede görünce ne yapacak?Ersoy’un konsey kuracağını öğrenen Polat, ne yapacak? Bu konseyi bozmak için kiminle iletişime geçecek?
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.