Buradasiniz: Anasayfa // , // işte Hollywood Ünlülerinin Vücut Sırları!

işte Hollywood Ünlülerinin Vücut Sırları!

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka


Cameron Diaz ve Sörf

Uzun bacaklı ve ince yapısıyla sarışın güzeli Cameron Diaz, sörf yapmaya bayılıyor.... 
Angelina Jolie ve Kickboks

Lara Crof Tomb Rider rolüyle hafızalara kazınan seksi ve güzel oyuncu Angelina Jolie, bu rolün hakkını verebilmek için uzun süre spor salonunda kalmıştı. Neticede ise güzel oyuncu hem silahları hem de kendi vücudunu nasıl kullanması gerektiğini öğrenmişti.

Kavga sahnelerinde yumrukları bloke etmek ve vuruşlardan kaçmak zorundaydı. Bu nedenle kickboks derslerine katıldı.Bu dersler sadece rolüne hazırlanmasını sağlamadı; ayrıca disiplinli ve sağlıklı bir birey olmasına da yol açtı.

Jennifer Lopez ve Krav Maga

Jennifer Lopez sadece şarkı söylemeyi ve dans etmeyi bilmiyor; aynı zamanda savunma tekniklerinden Krav Maga da onun maharetleri arasında yerini alıyor. Bu kişisel savunma yöntemi İbranice’de “el ile karşılıklı mücadele” anlamını taşıyor.

Bu sistem beklenmeyen bir saldırı sırasında rakibiniz sizden çok daha iri olsa dahi işe yarıyor. Krav Maga kollarınız, bacaklarınız, karın kaslarınız ve kalçalarınızı çalıştırmanın en güzel yollarından.

Sarah Jessica Parker ve Dans Dersleri

“Sex and the City” dizisinin oyuncusu Sarah Jessica Parker bir eğitmenden dans dersleri alıyor. Oyuncu dişi görüntüsünün arkasındaki sırrın bu dersler olduğunu belirtiyor.

Kylie Minogue ve Bale

Şarkıcı Kylie Minogue ise çekici görüntüsünü korumak için bale derslerine devam ediyor. Hem kırılgan hem de seksi hareketleri ünlü şarkıcı, bale sayesinde elde etmiş.

Madonna ve Yoga

Müzik ilahı Madonna vücudunu ve ruhunu yoga ile gençleştiriyor. Gün geçtikçe zamanı geri döndürmüşçesine gençleşen Madonna hem ruh hem de fiziki halini yogaya borçlu olduğunu belirtiyor.
Kaynak : Milliyet
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori: ,

Yorum Yazınız.