Buradasiniz: Anasayfa // // Galatasaray Gibi Transfer Yapmayı Çoktan Bıraktık

Galatasaray Gibi Transfer Yapmayı Çoktan Bıraktık

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

4 yeni transferleri G.Saray'a hayırlı olsun.

Sarı-lacivertlilerin güçlü yönetiminde önemli bir rol oynayan asbaşkan Murat Özaydınlı transferler hakkında konuştu. Yaptığı açıklamalarda ezeli rakip Galatasaray'a göndermede bulundu.

"G.Saray'a hayırlı olsun. Ama F.Bahçe transferlerini artık oldukça uzun araştırmaların verdiği verilere göre yapıyor. Sabırlı olmayı öğrendik." Türk futbolu, G.Saray'ın önceki gün start verdiği ve %90 sonlandırdığı yıldız transferleriyle büyük bir heyecanın içine girdi.. Atletico Madrid'den alınacak Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi ismlerini duyan kulaklarına inanamazken, her kesimden farklı yorumlar yapıldı.. Bazı yorumcular bu transferler için 'Çok iyi' derken, bazıları ise kırılgan bir yapının G.Saray'ı beklediğini iddia etti.

İşte Tecrübeli Fenerbahçe Yöneticisinin Açıklama:
F.Bahçe olarak transfer yapmakta hiç bir acelemiz yok, zaten olamaz da. Şunu herkes çok ama çok iyi bilsin, F.Bahçe transferde sessiz kalmaz. Biz emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Taraftarımızın gönlü bu yüzden çok rahat olsun.

4 yeni transferleri G.Saray'a hayırlı olsun. Umarım kulüplerine yeterli katkıyı yaparlar. Fakat şunu da belirtmek gerekir. Biz G.Saray'ın transfer şeklini çok ama çok gerilerde bıraktık. Artık transferlerimizi isimlere göre değil, uzun araştırmaların verdiği verilere göre yapıyoruz. Transfer politikamızın önceliği zaten 'ihtiyaç'. Biz transferde sabırlı olmayı yaşayarak öğrendik.

4 ÖNÜMÜZDE
uzun bir yol var. Dışarıdan bakıldığında yavaş gittiğimiz düşünülebilir. Sessiz ve derinden gidiyoruz. Çok sayıda alternatifimiz var ve F.Bahçe'nin boşa harcanacak bir kuruşu da yok. Hep söylüyoruz Lassana Diarra ve medyada yer alan bir çok isim araştırmalarımızda yer alıyor."
Milliyet
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.