Buradasiniz: Anasayfa // , // Devlet Bahçeli’nin Sözleri Arınç’ı Şaşırttı

Devlet Bahçeli’nin Sözleri Arınç’ı Şaşırttı

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Helalleşmeden önce, hesaplaşmak gerekir” sözleri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı şaşırttı.

Arınç Bahçeli’nin sözlerini “Aman Yarabbi. Allah aşkına söyledi mi bunu? Buna cevap için biraz düşünmeliyim” cümleleriyle değerlendirdi.

AKP MKYK’ya gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Arınç, cumhurbaşkanının görev süresi tartışmalarına ilişkin bu konudaki fikrini çok önceleri birçok defa söylediğini ifade etti. Arınç görüşlerinin değişmediğine vurgu yaparak basın mensuplarına “internetten o düşüncelerimi bulun” dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in yeni anayasa için ‘ilk yıl yapılırsa gerçekleşme şansı olur, sonra araya başka seçimler girerse iş uzar’ sözlerinin hatırlatılması üzerine Arınç, “Benim çok konuştuğum konuları söylüyorsunuz. Seçim süresince yeni anayasanın nasıl yapılacağını, bunun için neyin gerekli olduğunu ifade etmiştim. Düne ait ne varsa dünde kaldı cancağızım. Bugün için yeni sorular varsa ben hazırım” diye konuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘helalleşmeden önce hesaplaşmak gerekir’ sözlerinin de hatırlatılması üzerine ise, Arınç şaşkınlık yaşadı. “Aman Yarabbi. Allah aşkına söyledi mi bunu” diyerek tepki gösteren Arınç, “Buna cevap için biraz düşünmeliyim. Bu yeni bir konu” dedi.

HÜSEYİN ÇELİK’TEN "RENKLİ" GÖRÜNTÜ
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise MKYK toplantısı için genel merkeze girişinde gazetecilerin sorulunun cevaplamayarak, toplantı sonrası bir basın açıklaması yapacağını söyledi. Genel merkeze girdikten sonra, bina içinde ellerinde çiçeklerle bekleyen yöresel kıyafetler giymiş küçük bir kız çocuğunun elinden tutarak yeniden dışarı çıkan Çelik, küçük kızla birlikte basına poz verdi. Çelik, basın mensuplarına “Size da sabah sabah renkli görüntüler olsun” derken, küçük çocuk elindeki çiçekleri, basın mensuplarına dağıttı.(ANKA)
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori: ,

Yorum Yazınız.