Buradasiniz: Anasayfa // // Aykut Kocaman'ın Yeni Jokeri

Aykut Kocaman'ın Yeni Jokeri

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı atması an meselesi olan Sezer Öztürk, gelecek sezon Kocaman için adeta ilaç olacak. 26 yaşındaki oyuncu üç farklı mevkide görev yapabiliyor.

Eskişehirspor ile yapılan uzun görüşmeler sonrasında engelleri aşan Fenerbahçe yönetiminin Sezer Öztürk’e imza attırması an meselesi. Bu transfere en çok sevinecek isimlerin başında ise kuşkusuz Sarı-Lacivertliler’in Teknik Direktörü Aykut Kocaman geliyor. Çünkü Sezer Öztürk tam da Aykut Kocaman’ın aradığı türden bir oyuncu. Öyle ki, 26 yaşındaki oyuncu, orta sahada forvet arkasında görev yapıyor olmasına rağmen, gerek görüldüğünde orta dörtlünün en solunda hatta ön liberoda bile eksiksiz oynayabiliyor. Çok teknik bir oyuncu olmasının yanında hızı ve savaşçı kişiliği de dikkatlerden kaçmayan Sezer’den hocası Bülent Uygun da övgüyle söz ediyor. Kendilerine önde baskı kuran takımlara karşı Sezer’i ön liberoda dahi oynattığının altını çizen Bülent Uygun’un, Aykut Kocaman’a da öğrencisi hakkında olumlu rapor verdiği belirlendi.

‘Disiplinli yapıya sahip bir oyuncu’
Sezer’in futbolculuğunun yanı sıra kişilik olarak da Fenerbahçe’ye katkı sağlayacağının altını çizen Uygun’un, Kocaman’a, “Sezer dsiplinli bir yapıya sahip. Profesyonel anlayışını üst seviyeye taşımayı başarmış bir futbolcu. Benim en güvendiğim isimlerin arasındaydı ve onu joker gibi kullanıyordum. Kale hariç her yerde oynar. Fenerbahçe’de de joker olur ve çok işine yarar” dediği öğrenildi.
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori:

Yorum Yazınız.