Buradasiniz: Anasayfa // , , // Angelina Jolie Hatay'da

Angelina Jolie Hatay'da

336 280

Emeğe Saygı İçin Konun Altına Yorum Yazınız..İyi Gunler..Kasas_Aka

Dünyaca ünlü oyuncu Suriye'den gelen mültecileri ziyaret etmek için Hatay'a geldi..

Ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin Suriye'de yaşanan olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınanları görmek için Yayladağı'na geldi.

Çadırkentin kurulduğu Tekel binasının ön duvarına Jolie için hazırlanan ve üzerinde Türkçe ve İngilizce olarak "Dünyanın İyilik Meleği Hoşgeldin/Goodness Angel Of The World Wellcome" yazılı dev bir pankart asıldı. Bugüne kadar, 10 yıldır 20 kadar ülkede savaş bölgelerinde zor durumda bulunan mültecileri ziyaret etmesiyle tanınan Jolie'nin Hatay'da geçici çadır kentlerde konaklayan Suriyelilere maddi ve manevi destekte bulunacağı belirtiliyor.
Bu arada Suriye'deki olaylardan kaçarak, sınır köylerinden kontrollü bir şekilde Türkiye'ye giren Suriyelilerin sayısı 9 bin 693'e ulaştı. Türkiye'ye gelen Suriye vatandaşlarının sayısının 8 bin 904'den, dün gelenlerle birlikte 9 bin 693'e ulaştığı, gelenlerin tamamının kayıt altına alındığı öğrenildi. Türk Kızılayı tarafından ikisi Yayladağı, ikisi Altınözü ve birisi Reyhanlı ilçesinde olmak üzere kurulan toplam 5 geçici çadır kentte, Suriyelilere sağlık hizmetinin yanı sıra 3 öğün yemek verildiği ve tüm ihtiyaçlarının karşılandığı belirtildi.

Angelina Jolie Hatay'daki Resimleri İçin Tıklayın

Angelina Jolie Hatay'daki Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Bu Yazıyı Paylaşın 336 280

Benzer Konular



Kategori: , ,

Yorum Yazınız.